Perry Mason: Nová podoba soudního seriálu je tu s upoutávkou

Perry Mason: Nová podoba soudního seriálu je tu s upoutávkou | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 17 obrázků
Klobouky, kabáty, hospodářská krize a nepovedený únos. Tím se pyšní plnohodnotný trailer nového detektivního seriálu od HBO. 

Nová detektivní série od HBO se dočkala plnohodnotného traileru. Perry Mason je seriál zasazený do Lon Angeles v krušném období Velké hospodářské krize. Hlavní hrdina, povoláním obhájce, vyšetřuje únos, který nedopadl zcela podle představ. Trailer láká nejen na dobovou atmosféru Ameriky třicátých let minulého století plnou dlouhých kabátů a klobouků, ale především na mysteriózní prvky příběhu.

Perry Mason: Trailer představuje novou podobu populárního soudního seriálu
 

V hlavní roli se objeví Matthew Rhys, kterého můžete znát třeba ze seriálů Bratři a sestry nebo Takoví normální Američané. Mezi další členy obsazení patří třeba i John Lithgow, Jedediah Jenk, Nick La Croix nebo Tatiana Maslani. Tvůrcem seriálu je Ron Fitzgerald, producent čtvrté a páté řady sportovního dramatu Světla páteční noci. Režíruje Timothy Van Patten, který stojí za prvními třemi epizodami Hry o trůny, hodně pracoval i na Impérium – Mafie v Atlantic City.

Perry Mason je adaptace románové série amerického autora Erica Stanleyho Gardnera. Seriál se na obrazovkách neobjeví poprvé, stanice CBS vysílala Perryho Masona v letech 1957 až 1966. Během této doby vzniklo celkem 9 sérií s průměrným počtem třiceti epizod na sérii. V hlavní roli se tehdy objevoval Raymond Burr, který Masona ztvárňoval i v dlouhé sérii televizních filmů od roku 1985 až do roku 1993.

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu