Politik: Strefování do politiků je v traileru na 2. řadu ještě bombastičtější

Politik: Strefování do politiků je v traileru na 2. řadu ještě bombastičtější | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
Ani tentokrát nám tvůrce American Horror Story Ryan Murphy nepřinese nějakou nudnou sondu do politického světa. Drajv je na prvním místě.

Ryan Murphy uzavřel lukrativním smlouvu s Netflixem na hned několik projektů a právě díky této dohodě vznikla v minulém roce satirická podívaná Politik, která nebyla úplně dokonalá, ale šlo o vcelku zábavnou sérii s výtečným obsazením a typickým murphyovským stylem, který sázel na absurdní situace, intriky, emotivní momenty a nemalou porci nadhledu. 

ACS: Impeachment: Seriál přiblíží sexuální skandál Billa Clintona
 

Nicméně, recenzenti se veskrze shodli na tom, že by si seriál ještě nějakou péči zasloužil a tvůrci dostali šanci vypilovat své "dítko", protože se dočkáme i druhé řady. Právě na ni nás láká trailer, který dává vědět, že bylo dost patetické snahy získat "moc" ve škole, tentokrát se dostáváme do reálného světa, kde si nikdo nebere servítky. 

Upoutávka je jasným důkazem toho, že filmaři vsadili na klasický recept pokračování, je to větší, bombastičtější a nablýskanější, což není vždy úplně ideální cesta, ale v případě druhé řady Politika se zdá, že to byla vhodná volba. Je pravda, že Murphy se někdy umí utrhnout ze řetězu až příliš, ale tentokrát to působí, že to sice bude takzvaně "over the top", ale v dobrém slova smyslu. 

Kromě toho určitě potěší návrat i postav z první řady, u kterých byste to možná nečekali, takže zatím můžeme říct, že to vypadá nadějně.

Premiéra je naplánována už na 19. 6. 2020.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu