Přátelé: Jakou rekvizitu si schovala představitelka Phoebe

Přátelé: Jakou rekvizitu si schovala představitelka Phoebe | Fandíme seriálům
Warner Bros.
Zobrazit dalších 9 obrázků
Sympatická herečka se rozvyprávěla o tom, jaký příběh se pojí s předmětem, který má jako vzpomínku na legendární seriál.

Není ničím výjimečným, že si herci mají ve svých domovech nějakou rekvizitu z natáčení. A stejně tak i Lisa Kudrow, tedy představitelka potřeštěné Phoebe z kultovní sitcomové série Přátelé, která běžela v letech 1994 až 2004.

Není asi překvapením, že Lisa toužila po hmatatelné památce, přece jen, Přátelé byli prací, která definovala její profesní život. A co, že to má herečka jako památku na deset let s milovaným sictomem? Je to kytara Phoebe nebo snad některý z hromady podivných šperků, které tahle postava nosila? Ne, je to dóza na sušenky:

"Je to pro nás zábavné, protože jsme natáčeli scénu a to několik let předtím, než jsme skončili a můj dialog byl, 'Oh! Měla bych raději jít,' bylo to něco jako, 'Oh! Mám zpoždění, měla bych raději jít," zavzpomínala Lisa s tím, že si ihned uvědomila, že nemá hodinky a tak se rozhlížela po Moničině (Courtney Cox) bytě a všimla si dózy na sušenky ve tvaru hodin.

"A jak jsme pokračovali, říkám,' Oh, dobře. Tam jsou hodiny.' Gestikulovala jsem směrem [k dóze] a říkám, 'Oh! Podívejte, kolik je. Musím jít,' a její kolega Matthew Perry (Chandler) na to reagoval, 'Podívala ses na dózu a řekla, kolik je hodin?"

Ano, přesně to Lisa udělala a tak Matthewa napadlo, že právě dóza by byla vhodný dárkem pro Lisu a tak poté, co seriál skončil, jí právě tu daroval. Což ale Lisu překvapilo, protože očividně byl dohled během natáčení přísný:

"Myslím, že první věc, na kterou jsem se zeptala bylo, 'To je milé, ale dovolili ti to?' Tím chci říct, že mé auto prohledávali pokaždé, když jsem opouštěla [natáčení]."

Jak se povedlo Perrymu sklenici získat, na to jsme se odpovědi nedočkali. Ale třeba to prozradí v chystané speciální epizodě, ve které se herci a tvůrci sejdou a kterou nabídne streamovací službě HBO Max snad v dohledné době. Natáčení už mělo být dokončeno, ale zdrželo se kvůli covid-19. Čekání si můžete zkrátit prohlédnutím různých vizáží Phoebe (a jejího dvojčete Uršuly) v galerii.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu