Teorie velkého třesku: Kaley Cuoco se emotivně ohlíží zpátky za finální epizodou

Teorie velkého třesku: Kaley Cuoco se emotivně ohlíží zpátky za finální epizodou | Fandíme seriálům
CBS
Zobrazit dalších 10 obrázků
Premiéra finále milovaného sitcomu proběhla před více než rokem.

Teorie velkého třesku si během let zvládla najít obrovskou fanouškovskou základnu po celém světě a zařadit se mezi jedny z největších stálic komediálního žánru. Její kvalita však podle mnohých ke konci začala již postupně klesat a celá show pomalu ale jistě především v posledních řadách ztrácela své kouzlo. To naštěstí ani v nejmenším neplatilo o závěrečné epizodě, která ikonický sitcom dokázala naprosto báječně zakončit a zařadit se mezi to nejlepší, co seriál nabídl. Je tomu možná těžké uvěřit, ale od emotivního finále uběhl už celý rok. Při této příležitosti se k němu rozhodla nedávno vrátit Kaley Cuoco - představitelka Penny.

Herečka z Teorie velkého třesku dosud neviděla ani jednu epizodu
 

„Před rokem bylo odvysíláno finále Teorie velkého třesku... Každý den se mě lidé ptají: Bylo těžké se přes všechno přenést? Byla jsem smutná? Byla jsem šťastná? Jak po tom můžu ještě v čemkoliv hrát? Jak by se to tomu vyrovnalo? Chybí mi to všechno? Pravdou je, že mi seriál změnil život 100 různými způsoby a kamkoliv mě má kariéra zavane, za všechno budu seriálu a mozkům, které za ním stojí, dlužit.”

Hereččino prohlášení je skutečně emotivní a lze na něm vidět, že pro ni seriál skutečně mnoho znamenal. Ještě aby ne, když v podstatě nastartoval celou její kariéru. Jak na Teorii velkého třesku vzpomínáte vy? Chybí vám? Určitě se o své dojmy podělte v komentářích. V galerii najdete výběr některých nejlepších momentů celého seriálu.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 6

Petr | 26.10.2021 20:09
Po pravdě, když jsem viděl serial poprvé, vůbec mně nezaujal. Ale dal jsem mu druhou šanci no a paráda. Poslední díl byl bomba.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu