Přehled všech postav, které se objevily v Živých mrtvých a následně v Živých mrtvých: Počátek konce

Přehled všech postav, které se objevily v Živých mrtvých a následně v Živých mrtvých: Počátek konce | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit dalších 11 obrázků
Živí mrtví i spin-off/prequel Živí mrtví: Počátek konce se samozřejmě odehrávají ve stejném universu a to znamená, že pár postav bylo k vidění v obou projektech.

Někdo by možná řekl, že seriály Živí mrtví a spin-off/prequel Živí mrtví: Počátek konce nejsou dostatečně provázány (byť to s ohledem na hrátky s časovým zasazením není až tak překvapivé), ale faktem je, že čas od času samozřejmě dojde k určitému propojení a to hlavně skrze různé postavy, které se objevily v dobou sériích. 

Filmy Živí mrtví se budou výrazně lišit od seriálů, tvrdí tvůrce
 

I když to zabralo docela dost času, poprvé ke crossoveru došlo až během čtvrté řady Živých mrtvých: Počátek konce a od té doby se zatím jen pět postav ukázalo v obou seriálech. Které to tedy jsou?

Nejvýraznějším pojítkem je samozřejmě Morgan (Lennie James), kterého jsme nejdříve vídali v Živých mrtvých a právě ve čtvrté řadě Živých mrtvých: Počátek konce se stal důležitou součásti děje s tím, že sice je aktuálně jeho osud nejasný, ale v Počátku konce zanechal velkou stopu.

Nepřekvapivě jsme se v Počátku konce dočkali dlouholeté stěžejní tváře Živých mrtvých Ricka Grimese (Andrew Lincoln), který se snažil přesvědčit Morgana, aby se vrátil k "jeho partě" a nebyl sám z bývalých spolubojovníků Morgana, kdo ho navštívil, byly to také Carol (Melissa McBride) a Paul alias Jesus (Tom Payne), kdy ho každý z nich zkoušel přesvědčit, že se má s nimi vydat zpět, ale ani jednomu se to nepodařilo. 

Jak Rick, tak Carol a Jesus měli v Počátku konce pouze epizodní role, výraznější prostor dostal někdo jiný, koho jsme viděli v Živých mrtvých a to Dwight (Austin Amelio), tedy původní "poskok" Negana (Jeffrey Dean Morgan), který se nakonec proti němu obrátil, ale i tak ho Daryl (Norman Reedus) vyhnal. 

Dwight měl výraznou roli v páté řadě Počátku konce a stejně tak tomu bude i v šesté, protože jak už víme, tak právě v ní by se měl shledat se svou velkou lásku Sherry (Christine Evangelista), což bude šestá postava z Živých mrtvých, která bude k vidění i v Počátku konce

Šestá řada bude mít premiéru letos, ale zatím není jasné, kdy přesně, protože produkce se musí uzpůsobit koronavirové situaci.

Dole v galerii si můžete všechny zmiňované postavy připomenout.

Zdroj: SR

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu