Surviving Joe Exotic: Následník Pána tygrů se ukazuje v prvním traileru

Surviving Joe Exotic: Následník Pána tygrů se ukazuje v prvním traileru | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 9 obrázků
Dokumentární hit od Netflixu se zaměřoval především na drama a kontroverzi kolem lidských aktérů, nový dokument od Animal Planet upřednostní samotná zvířata.

Velký rozruch se letos na jaře povedlo vyvolat dokumentární sérii Pán tygrů (Tiger King), která zaznamenávala často velice bizarní a kontroverzní souboj majitele soukromé zoo Joa Exotica a ochránkyně zvířat Carole Baskin. Série se v podstatě ihned po své premiéře stala obrovským hitem, který na Netflix nalákal obrovskou masu lidí, ještě na dlouhou dobu se pyšnil statusem velkého internetového virálu a kromě toho se podle ní chystá i hraný seriál.

Pán Tygrů: Zoo Joe Exotica soud svěřil do péče Carole Baskin
 

Minisérie se obecně zaměřovala především na lidské účastníky celého konfliktu a celkově na drama, které s nimi bylo spojeno. Přestože se však kolem nich všechny události točily, samotná zvířata se dočkala až překvapivě malé pozornosti. Tuto “chybu” se rozhodl napravit kanál Animal Planet, který připravil konkurenční dokumentární snímek s názvem Surviving Joe Exotic.

Jak už napovídá samotný název, dokument se bude zaměřovat právě na kontroverzního majitele divokých zvířat a celý konflikt obecně nechává být - Carole Baskin ani další důležití aktéři Pána tygrů by se totiž vůbec ve filmu neměli ukázat. Objevit by se měli pouze bývalí zaměstnanci zoo. V centru dění se místo toho ocitnou samotná zvířata a jejich osudy poté, co byl Joe Exotic uvězněn. Ukázány by pak měly být i způsoby, jakými bylo s šelmami v zajetí zacházeno. Stanice dokument doslova popisuje jako pravý opak Pána tygrů. Premiéru si snímek na Animal Planet odbyde 25. 7. Níže se můžete podívat na první ukázku.

Zdroj: ScreenRant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu