Pán tygrů: Moderátor se dočkal drsné kritiky za jeden moment ze speciálu

Pán tygrů: Moderátor se dočkal drsné kritiky za jeden moment ze speciálu | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
Fandové se pustili do Joela McHalea kvůli jedné palčivé otázce.

Dokument od Netflixu Tiger King: Murder, Mayhem and Madness/Pán tygrů se stal obrovským hitem a tak nebylo divu, že jsme se 12. 4. 2020 dočkali speciální epizody nazvané The Tiger King and I, ve které herec Joel McHale zpovídal některé osoby, které se v Pánovi tygrů objevily, aby se vyjádřily k tomu, jaký dopad dokument měl, zda prezentoval dění tak, jak se skutečně odehrálo, ale padla také palčivá otázka, zda si hlavní "hrdina" Joe Exotic zasloužil skončit za mřížemi. 

Seriálový týden: Papírový dům aspiruje na pozici nejsledovanějšího seriálu na českém Netflixu
 

A v dnešní zvláštní době, existují jedinci, kteří volají po Exoticově propuštění. Dokonce i prezident Donald Trump se vyjádřil v tom smyslu, že si případ prostuduje. Mnoho diváků Joe Exotic prostě okouzlil, takže zapomněli na to, že se nechoval k lidem a zvířatům úplně nejlépe a volají po jeho svobodě. 

Nicméně, většina dotazovných ve speciálu poznamenala něco ve smyslu, že dostal to, co si zasloužil. Ovšem, jak to tak vypadá, fandy rozčílilo už jen to, že si Joel dovolil na něco takového zeptat a dali mu to pěkně "sežrat":

"Lidi mi dali pořádně zabrat za to, že jsem se zeptal, zda má být Joe Exotic ve vězení a já na to, 'To nepůsobí jako nějaká drsná otázka." A lidé reagovali, 'Jak se opovažuješ, co si to dovoluješ,' na což jsem já řekl 'Nemá náhodou na kontě nějakých 19 zločinů spojených s týráním zvířat?"

Což není úplně přesné, je jich "jen" 17, další dva zločiny se týkají objednání nájemné vraždy Carole Baskin, a i když můžeme spekulovat o tom, že ona nájemná vražda byla "komplotem", tak těžko si asi představit, že by v případě dalších 17 zločinů byl Joe nevinný, tak chaotický snad není ani americký justiční systém. 

Ovšem, to je některým fandům jedno a na Joelovi si pěkně "smlsnuli". Nicméně, nezdá se, že by ho to extra trápilo. Dodal k tomu jen:

"Je to zvláštní, protože je [osoby z dokumentu] lidé vidí jako postavy, ne vždy jako skutečné lidské bytosti."

Co se týče dalších chystaných projektů o Exoticovi, tak kanál Investigation Discovery chystá dokument Strange World of Joe Exotic a Ryan Murphy jedná o filmu nebo minisérii (opět pro Netflix) s tím, že by hlavní roli měl dostat na starost Rob Lowe. Nově také bylo oznámeno, že v jiné minisérii, která vznikne v produkci herečky Kate McKinnon (zahraje si Carole Baskin), se postavy Joea Exotica ujme Nicolas Cage.

Zdroj: Team Coco

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu