Star Wars: Dostane mladý Han Solo vlastní minisérii?

Star Wars: Dostane mladý Han Solo vlastní minisérii? | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 24 obrázků
Se Star Wars je stále spojována řada seriálových spin-offů. Šéf Mandaloriana promluvil o přípravě 2. řadu seriálů za časů koronaviru.

Plánovaná budoucnost série Star Wars se od odkoupení značky Disneym v roce 2012 poměrně razantně změnila. Asi nejvíce v samotné platformě, na kterou se budou Hvězdné války zaměřovat. Jejich filmová odnož se v posledních letech rozhodně netěší univerzálně dobrému přijetí a naproti tomu televizní složce se v čele s velice úspěšným Mandalorianem daří nadmíru dobře. Nedá se tedy divit, že Lucasfilm v současnosti vidí malé obrazovky jako velkou prioritu a věnuje jim značnou pozornost. Aktuálně se objevilo hned několik novinek, které se týkají některých očekávaných seriálových projektů ze světa předaleké galaxie.

Minimálně v současné době to vypadá, že značný prostor v budoucnu dostanou již dobře známé postavy, které se však obecně nedostaly na výsluní - ať už to jsou Ahsoka Tano, Boba Fett nebo velkoadmirál Thrawn. Něco podobného se dá říct i o mladé verzi Hana Sola, na kterou se po neúspěchu dva roky starého filmového Sola v podstatě pozapomnělo. Kariéra jejího představitele Aldena Ehrenreicha u Star Wars by každopádně nemusela být nutně u konce.

Podle tvůrce Mandaloriana Star Wars musejí naslouchat svým fanouškům
 

Již nedávno se herec vyjádřil v tom smyslu, že by se rozhodně rád podíval do některé z připravovaných sérií. Podle nejnovějších zvěstí by se však postava mohla dokonce dočkat vlastní. Nově totiž vyšlo najevo, že v minulosti podle všeho probíhaly diskuze o tom, že by některé postavy ze Sola mohly dostat seriálové spin-offy. Není známo, které, ani to, zda se tyto debaty vůbec někam posunuly. Nějaká možnost každopádně existuje - spekulovalo se o ní navíc již dříve.
 
Asi nejzáhadnějším chystaným projektem je nedávno oznámená série, v jejímž centru se bude pracovat především s ženskými hrdinkami. Její autorka Leslye Headland se o ní nově vyjádřila v tom smyslu, že je za příležitost pracovat na takovém projektu neskutečně vděčná a má velké štěstí, už jen z toho důvodu, že je těžké prosadit se jako součást znevýhodněné sociální skupiny.

Za úspěch televizní tvorby může studio z nemalé části děkovat Jonu Favreauovi, který mimo jiného stojí právě za zmíněným Mandalorianem. Ten se v nedávném rozhovoru vyjádřil k jeho druhé sezóně. Jak bylo odhaleno už dříve, Mandalorianovi se na rozdíl od valné většiny ostatních projektů podařilo ustát koronavirovou pandemii a novou řadu dokončit na dálku. Favreau prohlásil, že měli tvůrci v tomto ohledu velké štěstí a že můžou za vše vděčit velkému technologickému pokroku. Celkově pak prý bylo velice zábavné a naplňující pracovat s novými filmaři, zapojovat nové postavy a do hloubky poznávat ty stávající, přičemž showrunner doufá, že se stejně dobře baví i samotní fanoušci.

Skladatel Ludwig Göransson, který se podílel již na první řadě Mandaloriana, by měl aktuálně začít pracovat i na hudebnímu podkresu ke druhé sérii, přičemž se na internet dostal klip k hlavní znělce:

Na závěr si můžete pustit trailer k připravované videohře Star Wars: Squadrons, ve které se budete moct posadit do kokpitů vesmírných stíhaček a zúčastnit se epických vesmírných soubojů. V galerii se pak můžete podívat na nové LEGO pro ságu Skywalkerů, zajímavé artworky k Solo: A Star Wars Story a vydařené umělecké plakáty k původní Star Wars trilogii.

Zdroje: THR, EW, ScreenRant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Solo: A Star Wars Story

25.05.2018 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Rodinný
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu