Transformers: Války o Cybertron – Obležení: Seriál od Netflixu se představuje

Transformers: Války o Cybertron – Obležení: Seriál od Netflixu se představuje | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 11 obrázků
Netflix přinese nový seriál ze světa Transformerů - Decepticoni a Autoboti se střetnou přímo na své domovské planetě.
Streamovací služba Netflix připravuje animovanou seriálovou trilogii ze světa Transformerů nazvanou Transformers: Války o Cybertron (Transformers: War for Cybertron Trilogy). První část, s podtitulem Obležení (Siege), vyjde už na konci července. Netflix na ni před časem zveřejnil novou upoutávku.

Obležení diváky zavede do finálních hodin devastující občanské války mezi Autoboty a Decepticony na jejich domovské planetě Cyberton. Leadeři obou frakcí, Optimus Prime a Megatron, chtějí zachránit svůj svět a spojit všechny obyvatele, každý ale podle vlastních a odlišných představ. Megatron zvažuje použití Allsparku, zdroje veškerého života na planetě, k přeformátování Autobotů a tak sjednocení celého Cybertonu. Autoboti naopak bojují v obležení proti přesile a ze zoufalství se rozhodnou zorganizovat sérii protiútoků. Pokud jim vše vyjde podle plánu, tak před nimi zůstane těžká volba: zničit svou planetu, aby ji zachránili.

První část animované trilogie Války o Cybertron bude mít šest dílů, každý o délce 22 minut. Diváci ji mohou na Netflixu vyhlížet 30. 7. Níže se můžete kouknout na upoutávku, v galerii pak z Obležení najdete fotky a plakáty.

Kdy vyjdou další dvě části zatím není známo. Už teď se ale ví, jak se budou jmenovat a možná i o čem by mohly pojednávat. Druhý díl trilogie ponese název Earthrise a bude vyprávět o příchodu Optima a Megatrona na Zem. Název třetí části pak byl nedávno oznámený v oficiálním příspěvku Netflixu na Twitteru. Bude se jmenovat Kingdom. Na základě toho fanoušci začali spekulovat, že by finální část trilogie mohla být defacto rebootem animovaného seriálu Transformers: Beast Wars z devadesátých let. V něm byli představeni potomci Optima a Megatrona - Maximals and Predacons, kteří místo tvaru aut uměli na sebe vzít podobu zvířat.

Zničující občanská válka mezi Autoboty a Deceptikony se chýlí ke konci. V neobyčejném příběhu bitvy obou skupin vedou Optimus Prime a Megatron svoje ikonické přátele do boje o budoucnost. Tahle válka právě končí.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu