Teorie velkého třesku: O roli usilovala hvězda Marvelu

Teorie velkého třesku: O roli usilovala hvězda Marvelu | Fandíme seriálům
CBS
Zobrazit dalších 11 obrázků
Tehdy odmítnutá, dnes oscarová. Oblíbená herečka na svém YouTube kanále odhalila své neúspěchy. 

Cesta ke slávě je trnitá, a i úspěšní herci si museli projít „peklem.“ Jistě mi dáte za pravdu, že obsazení milovaného sitcomu Teorie velkého třesku nemohlo být lepší. Dnes by si těžko někdo v kultovních rolích představil odlišné herce, ale samozřejmě se o ně ucházely i jiné osobnosti než nakonec ty vyvolené. O nespecifikovanou roli měla zájem i oscarová herečka a hvězda Marvelu. Jaká?

Brie Larson si poprvé zahrála v seriálu Raising Dad v roce 2001. Do širšího podvědomí se ovšem dostala až díky rolím ve filmech Scott Pilgrim proti zbytku světa a 21 Jump street. Velká kariérní změna přišla s oceňovaným dramatem Dočasný domov (Short Term 12) a hvězdu z ní udělal nezávislý snímek Pokoj, za kterého si odnesla Oscara. Poté se stala Captain Marvel a zná ji skoro každý filmový fanoušek. Herečka si nedávno udělala YouTube kanál, na kterém odhaluje zkušenosti ze svého kariérního i osobního života. Její poslední video se zaměřuje na různé neúspěchy, mezi které patří i Teorie velkého třesku.

Ve zmíněném videu vysvětluje, jak probíhají castingy, a rozebírá nespočty svých neúspěchů a odmítnutí. Letmo zmíní i oblíbený sitcom. „Byla jsem testována na roli do Teorie velkého třesku. Pamatuji si to ráno. Byli opravdu hodní, jen mi řekli, že jsem moc mladá. A byla to pravda.“ Šlo tedy o nepřekvapivé odmítnutí, které si herečka k srdci příliš nebrala. Pravděpodobně šlo o postavu Penny, kterou nakonec ztvárnila Kaley Cuoco. Dokážete si Brie Larson v roli představit ? Níže si můžete pustit celé video a v galerii najdete její nejlepší výkony.

Zdroj: Screenrant

 

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu