Highfire: Nicolas Cage namluví draka, který celé dny kouká na telku a pije ohromné množství vodky

Highfire: Nicolas Cage namluví draka, který celé dny kouká na telku a pije ohromné množství vodky | Fandíme seriálům
RLJE Films
Zobrazit dalších 7 obrázků
Nenechte se zmást šílenou premisou, máme čekat fantasy thriller, jenž kombinuje Temný případ a Můj kamarád drak.

Slavný herec Nicolas Cage sype ven jeden snímek za druhým. V devadesátkách střídal akční filmy a Oscarová dramata, poslední dobou si ovšem své renomé malinko pošpinil. Hraje opravdu ve všem a do jeho filmografie přibývá čím dál více katastrof. Přitom herec je to pořád dobrý a když se objeví v seriózním snímku, rozhodně svůj legendární status dokáže potvrdit. Na televizní obrazovky nikdy pořádně nezavítal, to se teď ovšem změní. Již víme, že si zahraje Joa Exotica aka Pána tygrů a jeho nově oznámený projekt je ještě zhruba desetkrát šílenější. Cage namluví draka, který tráví svůj život koukáním na kabelovku a pitím vodky.

Amazon chystá stejnojmennou adaptaci knihy Highfire od spisovatele Eoina Colfera, jenž dále napsal například Artemise Fowla. Kniha je zasazena do světa, kde kdysi dávno vládli draci a Lord Highfire (Nicolas Cage) vládl všem drakům. Dnes ovšem Hightfire vládne maximálně tak jeho chatrči v Honey Island Swamp. Žije pod jménem Vern, tráví své dny skrytý mezi aligátory, sleduje televizi a pije obscénní množství vodky. Vern je připraven udělat cokoliv, aby ochránil svou skrýš, i když to vyžaduje násilí. Vernův svět se brzy střetne se světem Squiba, teenagera zapleteného do dodávek chlastu pro lokální chátru. Jejich společná snaha o přežití se změní v nepravděpodobné přátelství.  

O adaptaci a produkci se postará Davey Holmes (Shameless). Nenechte se zmást šílenou premisou, kniha je popisována jako kombinace Temného případu a filmu Můj kamarád drak. Těšit se máme na originální žánrově inovativní fantasy thriller. Málokterý plánovaný seriál zní tak zajímavě jako Highfire. Proto se začínáme neskutečně těšit. Jste v tom s námi? V galerii si můžete připomenout fantasy bizarnost Mandy, kde Nicolas Cage dokázal, že pořád ještě umí hrát.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu