Sing On: Netflix zkusí štěstí s pěveckou karaoke soutěží

Sing On: Netflix zkusí štěstí s pěveckou karaoke soutěží | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 8 obrázků
Moderovat bude hvězda komediálního seriálu Nezdolná Kimmy Schmidt.

Samozřejmě ani streamovacímu gigantovi Netflixu neuniklo to, jak populární jsou různé soutěžní pořady. V jeho produkci tak vzniká několik různých zástupců tohoto žánru. Nepřekvapivě i pěvecké pořady, nicméně se asi shodneme an tom, že tyhle projekty už začínají být trošku vyčpělé a sledovat 20. řadu pěveckého pořadu už není obvykle není žádná velká zábava. 

The Circle a Love Is Blind, reality show hity z Netflixu budou pokračovat
 

Proto Netflix zkouší se svou soutěží Sing On malinko originálnější (i když rozhodně ne revoluční) přístup, s tím, že jde v podstatě o luxusnější verzi karaoke, kdy se proti sobě postaví skupina různorodných zpěváků, kteří se budou snažit, co nejpřesněji trefit noty nějakého z populárních hudebních hitů. Je na místě zmínit, že nejde o první verzi, své už nabídlo například Německo nebo Španělsko, nicméně to zatím není vysloveně okoukaný formát. 

Jednotlivá kola budou probíhat tak, že šestice zpěváků bude stát proti sobě s tím, že čím lépe budou zvládat trefovat se do správných tónů, tím větší bude za dané kolo odměna. Maximum je 60 tisíc dolarů (plus jsou ve hře také menší odměny). 

Ten nejlepší ze zpěváků bude v bezpečí, zbývajících pět zůstane určitou dobu v napětí s tím, že "hlasový analyzátor" vyhodnotí jejich výkony a zpěvák, kterému se dařilo nejméně vypadne. 

Podle upoutávky to vypadá na vcelku svižnou a zábavnou podívanou s tím, že je určitě lákavým prvkem to, že všichni účastníci soutěží "tváří v tvář", což přidává na dynamice. Kromě toho je tahákem také moderátor Tituss Burgess, který byl vynikající v sitcomu Nezdolná Kimmy Schmidt a zdá se, že i tentokrát předvede pořádně energický přístup, který se k podobné podívané hodí. 

Soutěž bude mít premiéru 16. 9. 2020, první řada bude obsahovat osm dílů. V galerii si kromě fotografií z americké verze můžete prohlédnout i snímky z německé a španělské mutace.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu