The Three-Body Problem: Tvůrci Hry o trůny prozkoumají příchod mimozemšťanů na Zemi

The Three-Body Problem: Tvůrci Hry o trůny prozkoumají příchod mimozemšťanů na Zemi | Fandíme seriálům
HBO
David Benioff a D.B. Weiss ve spolupráci s Rianem Johnsonem, režisérem Posledního z Jediů, chystají nový sci-fi seriál pro Netflix.

David Benioff a D.B. Weiss jsou především díky svému zdaleka nejúspěšnějšímu počinu v podobě ikonické Hry o trůny v současné době v Hollywoodu horkým zbožím a to i navzdory tomu, že se poslední řada epického fantasy setkala s katastrofálními reakcemi ze strany fanoušků i kritiků a přinesla jeden z nejkontroverznějších konců v televizní historii. I přes tento velký přešlap má scenáristické duo v tuto dobu před sebou nadějnou budoucnost. Vděčit za to může především Netflixu, který loni utratil gigantických 200 milionů amerických dolarů za exkluzivní práva k jejich příštím projektům. Tím nejnovějším, a prvním větším, bude seriálová adaptace série The Three-Body Problem.

Westworld: Jak se sci-fi seriál propojil s Hrou o trůny
 

Čínská knižní sci-fi trilogie, za kterou stojí spisovatel Liu Cixin, vypráví příběh prvního setkání lidstva s vyspělou mimozemskou civilizací. První kniha se konkrétně zaměřuje na astrofyzičku Ye Wenjie, která se po smrti svého otce v rukou Rudých brigád za kulturní revoluce rozhodne pomoci mimozemšťanům zaútočit na Zemi. Román následně sleduje způsob, jakým se světové velmoci s blížícím se příchodem vypořádávají.

Benioff a Weiss si trilogii pro zadaptování na televizní obrazovky podle svých slov vybrali z toho důvodu, že se údajně jedná o „nejambicioznější sci-fi sérii, kterou kdy četli”, přičemž se „již těší na to, až ji budou v příštích letech svých životů pro diváky po celém světě přivádět k životu”. Vedle zmíněné dvojice by se na seriálu měly v roli producentů podílet i další známé osobnosti včetně režiséra Riana Johnsona a herečky Rosamund Pike. Bližší informace o obsazení nebo datu vydání zveřejněny nebyly.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu