Pán prstenů: Postavu Elronda v novém seriálu již neztvární Hugo Weaving

Pán prstenů: Postavu Elronda v novém seriálu již neztvární Hugo Weaving | Fandíme seriálům
New Line Cinema
Zobrazit dalších 9 obrázků
V novém seriálu ze světa Středozemě se ukáží někteří staří známí. Budou však mít jiné tváře než ve filmové sérii Petera Jacksona.

Přestože se nový seriál ze světa Pána prstenů, který vzniká v produkci Amazonu, odehrává ve stejném univerzu jako legendární původní trilogie, nebude s ní mít moc společného. Jeho příběh s totiž bude odehrávat v období tzv. druhého věku, dějově bude tedy hlavním událostem silně předcházet. Přesto se však v seriálu vrátí některé známé postavy - jmenovitě byla v poslední době odhalena jména Saurona, Galadriel a Elronda.

Ve všech třech případech nic moc bližšího o postavách nevíme. Jak do děje zapdnou, kolik budou mít prostoru...zkrátka nic. Alespoň lehký přehled v tuto dobu máme o jejich obsazení - již delší se dobu ví, že Galadriel ztvární herečka Morfydd Clark. Kolem představitelů dalších dvou charakterů doteď panovala nejistota, která se nově alespoň v případě Elronda vyjasňuje.

Pán prstenů: Podle Elijaha "Froda" Wooda je označení nové série zavádějící
 

Přesněji aktuálně vyšlo najevo, že se do role nevrátí Hugo Weaving, který moudrého elfa ztvárnil ve filmovém zpracování Hobita a Pána prstenů. Herec tuto možnost nově vyvrátil v nedávném rozhovoru se slovy, že by možná ještě uvažoval návratu k sérii Matrix, v případě Pána prstenů však ztratil zájem. Údajně si natáčení na Novém Zélandu užíval, nyní má již však všeho dost.

Je třeba konstatovat, že Weavingovo vyjádření vlastně není nijak překvapivé. A to už jen proto, že se do role Galadriel nevrátí Cate Blanchett. Je tedy logické, že budeme potřebovat i mladšího Elronda. Kdyby byly některé postavy přeobsazeny za mladší herce a u jiných by byla jejich podoba zachována, bylo by to přeci jen dost zvláštní..

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu