DC FanDome: Velká prezentace budoucnosti DC představuje v traileru své pokračování

DC FanDome: Velká prezentace budoucnosti DC představuje v traileru své pokračování | Fandíme seriálům
DC
Zobrazit dalších 9 obrázků
Gigantická virtuální prezentace se ve své druhé polovině více zaměří na televizní tvorbu. Studio Warner se mezitím snaží najít způsob, jak velký zájem zpeněžit.

Komiksový velikán DC na sebe ve velkém stylu upozornil před dvěma týdny, když na virtuální prezentaci DC FanDome přiblížil, jak bude vypadat budoucnost některých jeho filmů, seriálů nebo videoher, a u toho ukázal celou řadu trailerů a dalších propagačních materiálů - mezi jinými se představili například The Batman a jeho prequelový seriál Gotham P.D., Wonder Woman 1984, druhý Shazam, Black Adam nebo The Suicide Squad. Srpnová událost byla však pouze první ze dvou částí, přičemž ta druhá nazvaná Explore the Multiverse se velice rychle blíží.

Od první prezentace se bude nejspíše relativně lišit. Bude se totiž převážně zaměřovat na televizní tvorbu, která není nijak úzce spojená s filmovou odnoží. Konkrétně se ukáží především série z propojeného univerza stanice The CW, nedávno pojmenovaného jako CWverse, které je fanoušky obecně přezdíváno jako Arrowverse. Těšit bychom se měli na panely všech důležitých chystaných projektů, tudíž nebudou chybět Batwoman, Flash, Stargirl, Black Lightning, Legends of Tomorrow nebo také novinka Superman & Lois. Kromě toho se ukážou i Titans a další. (Uvidíme, zda Flash a Titans zopakují materiál z DC FanDome nebo si na nás přichystají něco nového).

Flash: Trailer na 7. řadu naznačuje, jak se hrdinovi vrátí jeho schopnosti
 

Dále se mohou fanoušci těšit na poměrně klasický doprovodný program, ve kterém nebudou chybět různé pohledy do zákulisí starších projektů spolu s tvůrci, cosplay nebo další vedlejší aktivity. Po vzoru první části FanDome bude i Explore the Multiverse probíhat ve virtuálním prostředí,. Prezentace se dočkáme 12. 9.

Server Variety mezitím přinsel zajímavý rozhovor s Ann Sarnoff, ředitelkou společnosti WarnerMedia Studios, pod kterou adaptace studia DC spadají. Z jejího vyjádření vyplývá, že mělo FanDome očividně velký úspěch, v budoucnu se totiž v tomto ohledu údajně chystá další rozvoj, který by měl pokračovat ve snaze vyjít vstříc věrným fanouškům a kromě toho se společnost údajně bude pokoušet najít způsob, jak tuto snahu zpeněžit.

Zdroje: Collider, Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu