The Mandalorian 2: První fotky a nové informace k nadcházející řadě

The Mandalorian 2: První fotky a nové informace k nadcházející řadě | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 9 obrázků
Din Djarin a Dítě jsou na útěku před lstivým Moffem Gideonem. Na co se ještě můžeme těšit ve druhé řadě nového fenoménu The Mandalorian. 
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Hlavním tahákem druhé řady bude ale opět bezpochyby Dítě/Baby Yoda, který byl během produkce první série velmi pečlivě střežen, diváci se o jeho existenci dozvěděli až během premiéry první epizody. Dítě se ihned stalo miláčkem diváků a celosvětovým fenoménem, dokonce i v zemích, kde ještě není dostupná služba Disney+, která seriál oficiálně uvádí. Tvůrce Jon Favreau prozradil, že se k němu dostala fotka street artu z mostu ve Francii, kde byl vyobrazen právě Baby Yoda. „Ten seriál tam ještě nebyl, stalo se něco, díky čemu lidé začali cítit spojení s těmito postavami a díky sociálním sítím mohli vidět prvky a aspekty seriálu předtím, než ho měli k dispozici.“ Je pravda, že platforma Disney+ nebyla v době vysílání první řady k dispozici v celé Evropě, je jasné ale, že fanoušci by si takový fenomén nenechali ujít, tudíž se mnoho lidí uchýlilo ke stahování série z internetu.

Pokud jde o další potvrzené novinky týkající se druhé řady, čekáme příval nových postav. Poprvé uvidíme hranou verzi ikonické postavy z Klonových válek, rytířku Jedi Ashoku Tano s tváří slavné Rosario Dawson (Percy Jackson, Sin City). Ke Star Wars se vrací i Temuera Morrison (Aquaman), který si ve druhé epizodě zahrál námezdního lovce Janga Fetta, který sloužil jako předloha pro republikovou armádu klonů. Morrison si pravděpodobně zahraje některého z pozůstalých klonů nebo přeživšího Bobu Fetta. Objevit by se podle všeho měli také Michael Biehn (Terminátor, Vetřelci) a Timothy Olyphant (Smrtonosná past 4.0, Tenkrát v Hollywoodu) v nespecifikovaných rolích. S novým obsazením buďme ale opatrnější, Disney si všemožné úniky hlídá a Gina Carano prohlásila, že „někteří ohlášení herci tam jsou, někteří ne.“ Tak či tak, druhá řada bude vyprávět mnohem rozsáhlejší příběh. O tom promluvil Dave Filoni, jeden z režisérů a producentů seriálu, který se díky seriálu Klonové války ve světě Star Wars už dlouho pohybuje. „Nová série představí větší příběh v našem světě. Jednotlivé příběhy budou méně izolované, ale každá epizoda bude mít vlastní příchuť, vlastní styl.“ Vypadá to, že se bude jednat o typické pokračování: „Všeho bude víc, je víc v sázce, ale i menší osobní příběh o vztahu Manda a Dítěte bude lidi hodně bavit.“

Těšíte se na druhou sérii Mandaloriana? V galerii si můžete prohlédnout sadu oficiálních nových fotek.

Zdroj: EW I, EW II

« Předchozí kapitola
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu