Chystá se prequel RoboCopa o padouchovi z původního filmu

Chystá se prequel RoboCopa o padouchovi z původního filmu | Fandíme seriálům
Orion Pictures
Zobrazit dalších 6 obrázků
Nový seriál chce sledovat zrod amorálního oportunisty Dicka Jonese, na pozadí světa korporací, peněz a moderních technologií.

RoboCop je dodnes populární značkou a Hollywood se k němu stále vrací. Před několik lety vznikl remake, aktuálně byl oprášený scénář, jenž už v 80. letech vznikl pro filmové pokračování, které se nakonec nikdy nerealizovalo. Teď po letech by tento původní scénář Eda Neumeiera a Michaela Minera měl natočit Abe Forsythe (Little Monsters). Nás dnes ovšem zajímá jiný projekt. Studio MGM totiž pomalu chystá seriálový prequel RoboCopa.

Seriál se má zaměřit na padoucha z původního filmu, amorálního, bezohledného, zkorumpovaného a oportunistického Dicka Jonese, kterého si zahrál Ronny Cox. Dick Jones byl na konci filmu zabit samotným RoboCopem, tvůrci si ovšem myslí, že kolem jeho zrodu a kariérních začátků půjde postavit zajímavý příběh. „Napadlo nás, vyprávět příběh týkající se obchodu a vymáhání práva ve městě Detroit v blízké budoucnosti. Byl by to způsob, jak odvyprávět nejrůznější příběhy o podnikání, technice v Silicon Valley, korporacích, hadech v oblecích, policistech a tak dále. Je to úžasná bohatá tapisérie,“ prozradil producent Ed Neumeier.

Zjednodušeně: „Má to všechny skvělé věci, co RoboCop, kromě samotného RoboCopa.“ Jádrem příběhu má být proměna Richarda Jonese v Dicka Jonese. Jak už to v příbězích o padouších bývá, nikdo se špatným nenarodí. Změní se v průběhu života. Na scénáři pracují Dave Parkin a Rob Gibbs. Tvůrci nejdříve musejí najít partnera pro studio MGM (nějakou TV stanici nebo streamovací službu), aby byla odsouhlasená pilotní epizoda a seriál dostal svoji šanci. Myslíte si, že něco takového může fungovat, nebo seriál ze světa RoboCopa, navíc bez titulního hrdiny, nikoho nezajímá?

Velkým úkolem by samozřejmě také bylo najít adekvátní náhradu za Ronnyho Coxe, nějakého herce, který by Dicku Jonesovi dokázal dodat podobné charisma. Níže si můžete pustit slavnou smrt Dicka Jonese a v galerii si kultovního padoucha připomeňte.

Zdroj: Moviehole

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu