Black Narcissus: Minisérie z ženského kláštěra v Himalájích se představuje v prvním traileru.

Black Narcissus: Minisérie z ženského kláštěra v Himalájích se představuje v prvním traileru. | Fandíme seriálům
FX/BBC
Zobrazit dalších 12 obrázků
Jeden z posledních projektů zesnulé herečky Diany Rigg láká novým trailerem. V hlavní roli mysteriózní minisérie Gemma Arterton. 

Je tu trailer na třídílnou minisérii Black Narcissus, založenou na stejnojmenném knižním bestselleru plodného autora britské fikční i non-fikční literatury, Rumera Goddena. V hlavní roli ambiciózní sestry Clodagh se představí Gemma Arterton, sekundovat jí budou oblíbený britský herec Jim Broadbent a nyní již zesnulá herečka Diana Rigg, známá současnému televiznímu divákovi jako Olenna Tyrell ze Hry o trůny. Všechny tři epizody si odbydou premiéru na stanici FX 23. listopadu, o českém a slovenském uvedení zatím nemáme informace, ale zrovna nabídka stanice FX se k nám dostává často.

Your Honor: Bryan Cranston jako zkorumpovaný soudce v novém traileru
 

Příběh se odehrává v roce 1934 v odlehlém paláci na vrcholu srázu někde v himalájských horách. Během pozdějších let britské vlády nad Indií vede ambiciózní sestra Clodagh z kláštera St. Faith misi v opuštěném paláci v Mopu (nazývaném Ženský dům nebo Dům žen), který klášteru daroval generál Toda Rai v naději, že sestry ze St. Faith zbaví palác špatných vzpomínek spojených s generálovou zesnulou sestrou Srimati. Sestra Clodagh ignoruje četná varování Raiova agenta, pana Deana, a brzy si izolace a nemoci začnou vybírat svou daň. Děsivá atmosféra působí na sestry, a především na sestru Ruth. Minulost a přítomnost se střetnou a příjezd generála Dilipa Raie probudí potlačené tužby, které mohou vyústit ve fatální konfrontaci.

Gemma Arterton se představí v roli sestry Clodagh, Diana Rigg hraje matku Dorotheu a Jim Broadbent otce Robertse. V dalších rolích se představí Alessandro Nivola jako pan Dean, Aisling Franciosi jako sestra Ruth nebo Gianni Gonsalves jako Srimati Rai.

Trailer láká na napjatou a mysteriózní podívanou, ve které se zakázané pokušení dostane do konfliktu s nevázanou neřestí. Režie seriálu se ujala kameramanka Charlotte Bruus Christensen, která stála za kamerou například u filmů Tiché místo nebo Dívka ve vlaku a která byla v roce 2012 oceněna na festivalu v Cannes umělecko-technickou cenou za obraz a zvuk ve filmu Hon.

Trailer přikládáme níže a v galerii si můžete prohlédnou sadu screenshotů z minisérie.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu