Stranger Things: Podle herce se Hopperovo zmrtvýchvstání dá přirovnat ke Gandalfovi

Stranger Things: Podle herce se Hopperovo zmrtvýchvstání dá přirovnat ke Gandalfovi | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 3 obrázky
Čtvrtá řada se zaměří i na Hopperovu minulost, produkce se k natáčení vrací v těchto dnech. 

Na konci třetí série seriálu Stranger Things jsme se naoko rozloučili s oblíbenou postavou policejního náčelníka Jima Hoppera (David Harbour), který měl údajně zahynout v explozi při snaze uzavřít portál do mozkožroutovy říše. Teaser na navazující čtvrtou řadu, jejíž produkce byla doposud z důvodu světové pandemie koronaviru pozastavena, odhalil, že Hopper přežil a byl pravděpodobně zajat Rusy. Podle herce Davida Harboura takové znovuzrození ve většině příběhů přichází se změnou charakteru, podobně jako tomu bylo v případě Gandalfa z Pána prstenů.

Stranger Things 4: Další známou postavu budeme vídat častěji
 

„Vždy jsme se zajímali o ideu zmrtvýchvstání jako v případě Gandalfa – Gandalf Šedý bojuje s Balrogem, v podstatě zemře a zrodí se jako Gandalf Bílý. Je to idea znovuzrození postavy. Hopper se po svém návratu musí změnit. Nemůže být pořád stejný, musí se svým způsobem obrodit. A nyní k tomu máme dobrou příležitost. Takže dál budeme sledovat úplně jiného chlápka. Je to stejný Hopper, ale je jiný uvnitř. A herecky to byla skvělá zkušenost.“

Čtvrtá řada také  prozkoumá významnou část Hopperovy minulosti. Eleven (Millie Bobby Brown) má podle Harboura údajně ve sklepě najít pět krabic, přičemž jedna z nich obsahuje věci z Brennerovy laboratoře, jedna z nich popsaná slovem „Táta“, další je označená jako „Vietnam“ a čtvrtá je popsaná jako „New York“. Na Hopperovu minulost v New Yorku se zaměřila už doplňující kniha Temnota na okraji města autora Adama Christophera.

Pokud jde o natáčení čtvrté řady, to by mělo být obnoveno v těchto dnech, mluvilo se o osmadvacátém září. Produkují klasicky bratři Dufferové společně s režisérem Shawnem Levym a Danem Cohenem. K obsazení se vrací všichni původní herci, dočkáme se ale i nových tváří. Dufferovi navíc potvrdili, že čtvrtá řada nebude poslední, příběh Stranger Things tak zdaleka není u konce.

Připomentě si i první trailer ke čtvrté řadě. Teaser dostal název Srdečné pozdravy z Ruska: 

Zdroj: Movieweb, Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu