Simpsonovi vážně zvažovali obsazení Nicolase Cage

Simpsonovi vážně zvažovali obsazení Nicolase Cage | Fandíme seriálům
Buena Vista Pictures
Zobrazit dalších 9 obrázků
Pro kterou z postav tvůrci seriálu známého herce zvažovali?

Populární animovaný seriál Simpsonovi je mimo jiné proslulý častým obsazováním nejrůznějších celebrit a jiných osobností do menších rolí a cameí v jednotlivých epizodách. I tak ale jeden dobře známý herec nikdy v seriálu žádné postavě svůj hlas nepropůjčil. Je jím Nicolas Cage. Jak nedávno ale odhalil bývalý showrunner Simpsonových Josh Weinstein, herec byl horkým kandidátem pro ztvárnění jedné vedlejší postavy.

Weinstein se o zajímavost podělil na svém Twitteru. Cage byl podle něj zvažovaný pro roli Franka Grimese. To byla důležitá postava 23. epizody osmé série nazvaná Homerův nepřítel. V ní se Grimes, inteligentní a pracovitý člověk, seznamuje s Homerem, se kterým má pracovat. Postupně ale začíná šílet, když vidí, jak se Homerovi v životě daří navzdory jeho lenosti a hlouposti. V závěru epizody se Frank omylem zabije elektrickým proudem při napodobování Homera.

Na místo zmiňovaného Nicolase Cage se tvůrci rozhodli nakonec do role Franka obsadit Hanka Azaria. Ten je známý pro ztvárnění celé řady dalších postav seriálu. Níže přikládáme ukázku s postavou Franka Grimese v podání Azaria. Dokázali byste si ji představit s hlasem Nicolase Cage? V galerii si pak prohlédněte obrázky z dané epizody. Úvodní fotka článku je z akčního filmu Con Air.

Foto: 20th Television

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu