The Mandalorian: Je Ahsoka Tano v druhé sérii oficiálně potvrzena?

The Mandalorian: Je Ahsoka Tano v druhé sérii oficiálně potvrzena? | Fandíme seriálům
Lucasfilm
Zobrazit dalších 10 obrázků
Pokračování The Mandaloriana se pomalu blíží. Jak to tedy bude s přítomností oblíbené Ahsoky? 

Druhá řada The Mandaloriana nabrala hodně nových posil, přičemž jednou z těch nejvýraznějších byla herečka Rosario Dawson, která se měla podle všeho zhostit role Ahsoky Tano. Rytířka Jedi se nám představila poprvé v animované podobě v roce 2008 ve filmu Star Wars: Klonové války. Svou roli hrdinka následně sehrála v seriálech Klonové války a Povstalci.

Přítomnost Dawson v seriálu nebyla oficiálně potvrzena, ale teď už se zdá, že o tom není pochyb. Alespoň podle oficiálního německého instagramového profilu Disney+, kde byl v jeho Instastories vidět plakát The Mandaloriana 2 a padlo na něm hereččino jméno. Vzhledem k tomu, že žádná jiná postava nebyla s Dawson spojována, můžeme asi vážně začít věřit tomu, že diváci poprvé uvidí Ahsoku z masa a kostí.

The Mandalorian: Podle herce se dočkáme minimálně čtyř sérií
 

Kromě Dawson byla zmíněna ještě jména profesionální wrestlerky Sashy Banks a herce Timothyho Olyphanta. Banks jsme viděli v prvním traileru v roli neznámé ženy v kápi, jak sleduje z povzdálí hlavního hrdinu v jakémsi přístavu. O Olyphantovi kolovaly zvěsti, že hraje Cobba Vantha, samozvaného šerifa na planetě Tatooine, kde prosazuje zákon v mandalorianské zbroji, jež se nápadně podobala té, co měl Boba Fett.

Druhá řada má jako ta předchozí osm epizod, přičemž šest z nich napsal Jon Favreau, jenž se tentokrát dostal i k režii. U první série mu to nevyšlo, neboť pracoval na hraném Lvím královi. Scénáře ke zbylým epizodám si rozebrali Dave Filoni a Rick Famuyima, kteří opět usednou za kameru.

Zdroj: The Writer’s Guild of America

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu