Servant: Trailer odhaluje premiéru 2. řady hororu M. Night Shyamalana

Servant: Trailer odhaluje premiéru 2. řady hororu M. Night Shyamalana | Fandíme seriálům
Apple TV+
Zobrazit dalších 9 obrázků
Druhé řady seriálu režiséra Šestého smyslu, Vyvoleného nebo Rozpolceného se dočkáme již relativně brzy.

Streamovací služba Apple TV+ především v otázce nabízeného obsahu i po roce od vydání stále silně zaostává za největší konkurencí. Přesto v její nabídce nalezneme pár vydařených kousků. Chválu si po své premiéře vysloužila především série Servant. Režisér M. Night Shyamalan známý také díky velice nekonzistentní kvalitě svých filmů (v jeho repertoáru nalezneme pecky jako Šestý smysl ale i naprosté katastrofy typu Posledního vládce větru) se v posledních letech vrací k síle a první řada Servanta toho byl skvělým důkazem.

Nebylo tedy žádným překvapením, když Apple ohlásil, že po vzoru dalších seriálů jako Dickinson, See nebo The Morning Show, i Servant dostane 2. řadu. Její tvorba byla však po vzoru valné většiny dalších projektů na jaře dočasně pozastavena kvůli vypuknutí koronavirové pandemie, doteď tudíž nebylo jasné, kdy se nové sezóny vlastně dočkáme.

The Morning Show: 2. série se přepisuje, aby reflektovala koronavirovou pandemii
 

Nejistota je naštěstí nově u konce. Apple totiž sdílel nový trailer, který odhaluje, že bylo datum premiéry stanoveno na 15. 1. 2021. Ukázka však bohužel žádné další informace neodhaluje - především totiž diváky láká na zhlédnutí první řady a pouze recykluje záběry spolu s nadšenými reakcemi hororových ikon, jako jsou Guillermo del Toro nebo Stephen King. Vzhledem k relativně nedalekému vydání bychom se však plnohodnotného traileru měli dočkat již relativně brzy.

Příběh mysteriózního hororu se točí kolem manželského páru, kterému zemře dítě staré pouhých několik týdnů. Aby se s traumatem vyrovnali, pořídí si neskutečně realisticky působící panenku, ke které však velice rychle začnou chovat skutečné city a dokonce jí najmou i chůvu. V hlavních rolích se vrátí Toby Kebbell, Lauren Ambrose, Rupert Grint a Nell Tiger Free.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu