Čas čarodějnic: 2. série fantasy podívané plné čarodějnic a upíru se představuje ve skvělé ukázce

Čas čarodějnic: 2. série fantasy podívané plné čarodějnic a upíru se představuje ve skvělé ukázce | Fandíme seriálům
Sky Tv
Zobrazit dalších 12 obrázků
Figurky na šachovnici se hýbou, ve hře jsou čarodějnice, démoni, upíří i cestování časem. Když jde o moc, nikdo nehraje čestně. Podívejte se na akcí nabitou upoutávku.

Loni na jaře jsme se dočkali první série fantasy dobrodružného seriálu Čas čarodějnic (A Discovery of Witches) od stanice Sky TV (u nás uvádí HBO). Seriál je na motivy stejnojmenné knižní trilogie a jelikož studio koupilo práva na adaptace všech tří knih, nic nebrání tomu, abychom se dočkali kompletního příběhu. První série pokryla události první knihy a již 8. 1. 2021 dorazí první epizoda série druhé. Druhá série je adaptací druhé knihy trilogie s názvem Stín noci a přinese deset epizod. Podívat se můžete na nabitý trailer.

Čas čarodějnic se odehrává v okolí Oxfordské univerzity ve světě plného čarodějnic, krvelačných upírů a démonů. Ve druhé sérii hrdinové Diana a Matthew cestují časem do Londýna za vlády královny Elizabeth I, aby Diana našla učitele magie a Knihu života. V přítomnosti se zatím Gerbert, Knox, Satu a Domenic snaží zjistit, co se stalo s Matthewem a Dianou. Sarah a Em se spojí s lovkyní čarodějnic Ysabeau de Clermont a Marcus a Miriam dělají vše co je v jejich silách, aby ochránili Sophii, jež čeká čarodějnické dítě.

Na šachovnici je opravdu spousta figurek a jak napovídá ukázka, bude se toho ještě více dít. Všichni se bojí moci, ale všichni po moci touží a bojují o ni. Audiovizuální stránka vypadá famózně a fanoušci fantasy podívané budou nadšeni. Začala se navíc natáčet i série třetí, takže se nemusíme bát, že bychom se nedočkali rozuzlení příběhu. V hlavních rolích Matthew Goode, Teresa Palmer, Owen Teale, Louise Brealey a Malin Buska. Ve druhé sérii se rovněž objeví Steven Cree a James Purefoy. V galerii najdete screeny z traileru.

Zdroj: Tvline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu