Údolí slz: HBO láká na syrovou válečnou podívanou

Údolí slz: HBO láká na syrovou válečnou podívanou | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 12 obrázků
Nový válečný seriál buduje příběh kolem skutečných událostí Jomkipurské války. Pusťte si trailer

HBO představuje v prvním traileru nový originální izraelský válečný seriál Valley of Tears (Údolí slz), jehož příběh se točí kolem skutečných událostí Jomkipurské války v Izraeli v říjnu roku 1973. Projekt se pravděpodobně bude snažit být co nejvíce věrný historii, protože se nejen natáčel na lokacích, kde se válka skutečně odehrála, ale obsazeni byli téměř výhradně izraelští herci mluvící mateřskou hebrejštinou. Seriál bude vedle originálního znění předabován i do angličtiny (podobně jako tomu bylo u Netflixu s Barbary, kde se v originálním znění mluvilo německy nebo latinsky).

Bratrstvo neohrožených a Pacifik dostanou volné pokračování
 

Příběh bude sledovat osudy mladých bojovníků vržených do nelítostné války, které mohli vůdci, jimž vojáci bezmezně důvěřují, zabránit. Diváci budou sledovat příběh plný hrdinství a obětování se skrze čtyři unikátní propojené dějové linky. Sledovat budeme bohémského televizního herce, jenž se snaží najít svého syna, který nově narukoval do armády. Velitele a jeho nově nabyté přátelství s informační analytičkou. Dále člena tankového praporu, který reprezentuje izraelské hnutí Černých panterů a také mladou poručnici, která odmítne opustit bojiště navzdory jasnému rozkazu evakuovat se. Všechny příběhy se na nakonec měly protnout a směřovat k finální bitvě.

Seriál si prvně odbude premiéru na izraelské televizní stanici KAN. U nás se můžeme těšit od 12. listopadu na HBO Go. Seriál napsali Ron Leshen, Amit Cohen, Daniel Amse a Yaron Zilberman, který také režíruje. Hlavními hereckými hvězdami jsou Lior Ashkenazi, Aviv Alush, Ofer Hayoun, Lee Biran, Imri Biton, Maor Schwitzer a Joy Rieger.

Jomkipurská válka byla pátá arabsko-izraelská válka, který vypukla dne 6. října 1973 a skončila o dvacet dní později. Jednalo se o konflikt Izraele za podpory USA proti spojenectví Egypta a Sýrie, jejichž jednotky překvapivě napadly Izrael v den svátku Jom kipur. Ve výsledku se jednalo o vojenské a taktické vítězství Izraele, který dokázal ubránit většinu svého území, z politického hlediska zvítězil Egypt. Válka vedla k řadě jednání, jejichž výsledkem byl odchod Izraelců ze sinajského poloostrova. 

V naší galerii najdete sadu screenshotů ze seriálu.

Zdroj: Coming Soon

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu