Halo: Seriál a hra jsou zase o krůček blíž, vrací se ta "pravá" Cortana

Halo: Seriál a hra jsou zase o krůček blíž, vrací se ta "pravá" Cortana | Fandíme seriálům
Microsoft Studios
Zobrazit dalších 10 obrázků
V seriálu postavu Cortany namluví dabérka, která ji nadabovala i ve videoherní předloze. Představitel Master Chiefa potvrdil pokračování natáčení.

Produkci seriálu Halo potkala jako většina jiných projektů brzda v podobě pandemie koronaviru, ale natáčení se před časem už dalo znovu do pohybu. Nicméně se bude muset zčásti obejít bez herečky Nataschy McElhone (Truman Show, seriál Californication), které osmiměsíční pauza začala zasahovat do příprav jiných projektů, takže se musela vzdát jedné ze dvou rolí.

McElhone v Halo ztvární doktorku Catherine Halsey, jež ve videoherní předloze stojí za programem supervojáků Spartan a zároveň je strůjcem Cortany, nejpokročilejší umělé inteligence, jejíž virtuální podoba byla vymodelována na základě doktorčiny předlohy. Kvůli jiným závazkům herečce nezbyl na Cortanu čas.

Halo: Seriál na motivy videoherní série bude pěkně mastný
 

Cortana je spojencem hrdiny Master Chiefa, která mu pomáhá v boji proti mimozemským vetřelcům a vedle něho jde o druhou nejznámější postavu v sérii. Ve videohrách promlouvala hlasem Jen Taylor (v galerii), která si tenhle part zopakuje i v seriálu, což by mohlo fanoušky Halo potěšit. Seriál a videohra k sobě budou mít takto o krůček blíž. Musíme ale dodat, že nebylo řečeno, jestli Taylor propůjčí Cortaně i pohyby a tvář.

Níže můžete kouknout na fotku s Pablem Schreiberem, který se v seriálu skryl pod ikonické brnění hlavního hrdiny. Pokračování natáčení herec potvrdil s polovinou Chiefovy helmy.  

Zdroj: IGN

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu