Assassin’s Creed: Netflix chystá seriál podle známé videoherní série

Assassin’s Creed: Netflix chystá seriál podle známé videoherní série | Fandíme seriálům
Ubisoft
Zobrazit dalších 10 obrázků
Po čtyři roky starém filmovém propadáku to jedna z nejlépe prodávaných videohrdních značek zkouší znovu, tentokrát ve spolupráci s Netflixem.

Filmová zpracování videoher to nemají vůbec jednoduché. Za poslední tři dekády nepřišel snad jediný projekt, který by se dal nazvat jako skutečně kvalitní, a ve své nejlepší formě jsou takovéto snímky pouze lehce nadprůměrnou a nevýraznou podívanou. Hollywoodská studia to přesto nadále zkouší a žánr stále dojí a doufají, že videoherní kletbu jako první prolomí. Na filmovém poli se to zatím nikomu příliš nepodařilo, to televizní si však vede o něco lépe. 

The Last of Us: Scenárista slibuje šokující scénu, která byla z videohry vystřižena
 

Důkazem je například animovaná Castlevania od Netflixu, která se těší výbornému přijetí kritiků i fanoušků. A právě streamovací gigant se nově rozhodl zpracovat další ikonickou videoherní sérii - Assasin’s Creed. V ní se ve většině případů hráč vtělí do role příslušníka řádu asasínů, který svádí boj s nepřátelskými templáři v různých historických obdobích. Značka se mimojiné od roku 2007, kdy vyšel první díl, vydala do renesanční Itálie, starověkého Egypta nebo do revoluční Francie.

Mnozí si jistě pamatují, že se série již dočkala filmového zpracování v roce 2016, kdy se hlavní role zhostil Michael Fassbender. Snímek však skončil jako gigantický neúspěch, když propadl u recenzentů a dobře si nevedl ani v pokladnách kin. Studio Ubisoft to však se značkou očividně nevzdalo a jak bylo nově oznámeno, s Netflixem připravuje hraný seriál. Žádné další důležité podrobnosti o něm však nejsou známy, ať už se jedná o příběhové zasazení, děj, herecké obsazení nebo tvůrčí tým. Show by v tuto dobu měla hledat showrunnera.

V galerii si můžete prohlédnout dosavadní díly hlavní videoherní série.

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Assassin’s Creed

21.12.2016 | USA, Velká Británie, Francie, Hong Kong, Malta, Tchaj-wan
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu