Splinter Cell: Chystá se seriál podle známé videohry

Splinter Cell: Chystá se seriál podle známé videohry | Fandíme seriálům
Ubisoft
Zobrazit dalších 13 obrázků
Sama Fishera čeká v budoucnu premiéra na Netflixu. Scénář píše scenárista Johna Wicka.

Hrdina Sam Fisher z videoherní série Splinter Cell si dopřává po šestém dílu s podtitulem Blacklist již sedm let odpočinku. Spousta fanoušků by však byla ráda, kdyby vývojáři ze studia Ubisoft oznámili další díl, jenž by vrátil amerického špiona zpátky do akce. V kůži hlavního hrdiny jsme se v rámci tajných misí podívali do nejrůznějších koutů světa, kde jsme v tichosti museli odstraňovat lidské cíle. Při průchodu hrou jsme naštěstí měli od daňových poplatníků několik věciček, které se nám náramně hodily. Pro Fishera se stal typickým znamením noktovizor, ale do výbavy jsme mohli sáhnout i pro několik dalších hi-tech udělátek.

Už několik let se mluví tom, že by Fisher mohl operovat mimo hry a dočkat se celovečerního filmu, kde měl propůjčit tvář hlavnímu hrdinovi Tom Hardy. O režii se měl postarat Doug Liman (Na hraně zítřka, Agent bez minulosti), nicméně nic nenasvědčuje tomu, že by se projekt pohnul z mrtvého bodu.

Metal Gear Solid: Vedle připravovaného filmu vznikne i animovaný seriál
 

Zatímco nový plnohodnotný herní díl a film jsou v nedohlednu, ve spolupráci Ubisoftu a Netflixu vznikne seriál. Nepůjde však o hrané zpracování, ale o anime, které bude mít dvě řady a dohromady budou mít šestnáct epizod. Výkonné produkce a pera se ujme Derek Kolstad, muž zodpovědný za scénáře k trilogii John Wick. Splinter Cell pro scenáristu není jediným projektem, který se inspiruje videoherní předlohou. Má psát scénář k filmovým adaptacím EchoJust Cause a také k seriálu Hitman.

Nejbližší shledání se Samem Fisherem nabídne mobilní hra Tom Clancy’s Elite Squad. Ta vyjde 27. 8., níže si můžete přehrát trailer.

Zdroj: Variety

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu