Aktuální přehled obnovených i zrušených seriálů a nově oznámených premiér

Aktuální přehled obnovených i zrušených seriálů a nově oznámených premiér | Fandíme seriálům
Hulu, Netflix, FOX, CBS, IMDb TV
Zobrazit dalších 31 obrázků
Stanice a streamovací služby informují o obnovených a zrušených seriálech, zde najdete aktuální informace pohromadě na jednom místě.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Od konce léta televizní stanice a streamovací služby houfně informují o obnovených i nově zrušených seriálech. Především král streamovacích služeb Netflix informuje každý týden o nově obnovených i zrušených seriálech. V záplavě zpráv jste možná přehlédli některé vaše oblíbené tituly, tak jsme si pro vás připravili souhrnný článek, ve kterém jednotlivé zprávy v krátkosti probereme. Vyjma toho, které seriály skončí a které budou pokračovat, se dozvíte i data nově ohlášených seriálových premiér stanic FOX a CBS.

Top 11 seriálových premiér měsíce listopadu, které rozvíří televizní vody
 

Stejně jako u předešlých dvou přehledů, i u dnešního začneme Netflixem, jenž oznámil obnovení rovnou čtyř seriálů a jeden zrušený projekt. Druhé řady se dočká romantika Emily in Paris od tvůrce Sexu ve městě, vesmírná komedie Jednotky vesmírného nasazení (Space Force) se Stevem Carellem v hlavní roli a britské kriminální drama Mladý Wallander (Young Wallander). Dále byla potvrzena třetí sezóna pro populární komiksovou sérii The Umbrella Academy. Showrunner Steve Blackman se nechal slyšet, že komiksová předloha je tak objemná, že by rozhodně mohlo vzniknout ještě několik sérií a nejenom tři. Produkce třetí sezóny začne v únoru, takže premiéry bychom se mohli dočkat na podzim příštího roku.

Netflix se rozhodl utnout po dvou sériích fantasy titul Řád (The Order). Pokud byste měli dojem, že streamovací gigant ruší větší podíl své seriálové tvorby než ostatní streamovací služby a televizní stanice, tak to dle vedoucí Netflixu pro globální seriálovou tvorbu Bely Bajarii není pravda. Bajaria uvedla, že Netflix obnovuje 67 % seriálů, což je v televizní produkci dlouhodobý standard. Zřejmě se divákům zdá, že streamovací gigant ruší více seriálů než ostatní především kvůli tom, že má takový objem obsahu, že při obnovení necelých sedmdesáti procent seriálů stále zbývá nesmírné množství zrušených projektů.

Už před časem to vypadalo, že se pravděpodobně nevrátí krimi thriller Mindhunter: Lovci myšlenek. Režisér David Fincher k tématu nově dodal, že seriál byl velice nákladný a nikdy si bohužel nevybudoval takovou diváckou základnu, aby se jej v tuhle chvíli Netflixu vyplatilo obnovit. Sám Fincher by se k látce jednou rád vrátil, tak doufejme v zázrak.

Netflix
The Order

Mediální společnost MRC, jež produkovala oceňované seriály Domek z karet či Ozark, momentálně hledá nový domov pro druhou sérii mysteriózního thrilleru The Outsider. HBO totiž nechce s adaptací stejnojmenného románu Stephena Kinga nadále pokračovat. Příběh druhé série se měl točit kolem Holly, kterou ztvárnila v první řadě Cynthia Erivo. Sezóna by již nebyla vázaná na předlohu, která byla zdrojovým materiálem pro úvodní sérii. Sám autor Stephen King posvětil pokračování seriálu, které by rozšířilo jeho knižní vesmír. Nezbývá než čekat, zda některá ze streamovacích služeb či stanic dá seriálu šanci.

Ovšem jiný seriál inspirovaný románem Stephena Kinga se již další řady nedočká. Streamovací služba Hulu se rozhodla po dvou sezónách zrušit psychologický horor Castle Rock. Zrušení seriálu diváky asi příliš nepřekvapí, neboť druhá řada si odbyla premiéru již na podzim loňského roku a od té doby bylo kolem seriálu nezvyklé ticho. Služba Hulu naopak pro druhou řadu obnovila seriál Woke.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu