The Wilds: Trailer představuje kombinaci Ztracených a teenagerského melodramatu

The Wilds: Trailer představuje kombinaci Ztracených a teenagerského melodramatu | Fandíme seriálům
Amazon Prime
Zobrazit dalších 14 obrázků
Amazon Prime před koncem roku uvede originální sérii The Wilds, která dá vzpomenout na seriál Ztraceni.

Streamovací služba Amazon Prime v prosinci uvede seriálovou novinku The Wilds. Survival drama kombinuje povědomé melodrama o dospívaní s teenagery spolu s mysteriózní atmosférou Ztracených. Skupinka teenagerek ztroskotá na opuštěném ostrově, jenomže nic není tak jak se zdá, a havárie jejich letadla možná nebyla náhoda. Amazonu se nedá upřít, že i přes všeříkající popisek dokáže na seriál navnadit zdařilou upoutávkou, jež má potenciál vás zaháčkovat a nalákat ke sledování.

Veneno: Trailer představuje sérii o transgenderové zpěvačce
 

Ztroskotané hrdinky ztvární Sophia Ali (Vadí nevadí), Sarah Pidgeon (Gotham), Jenna Clause (Cold Brook), Erana James (The Changeover), Helena Howard (Madeline's Madeline), Reign Edwards (Sněží!), Shannon Berry (The Gateway) a debutantka Mia Healey. Dále se v sérii objeví televizní veteránka Rachel Griffiths, známá ze seriálů Odpočívej v pokoji, Bratři a sestry či Bouřlivé léto v Britské Indii. Za The Wilds stojí scenáristka Sarah Streicher (Darevedil), která je i výkonnou producentkou projektu spolu s Amy B. Harris (Sex ve městě), Jamie Tarses (Šťastní až do smrti) a Dylanem Clarkem (Bird Box).

První řada bude mít deset hodinových epizod, premiéra je stanovena na 11. 12.

The Wilds nás seznámí se skupinou dospívajících dívek, jejichž život se obrátí vzhůru nohama, když jejich letadlo ztroskotá a ony se ocitnou na opuštěném ostrově. Uvrženy do chaosu se musí naučit postarat sami o sebe a přežít v nehostinných podmínkách. Každá mladá žena pochází z různých sociálních vrstev a přináší sebou problémy a strasti, kterým chtějí uniknout, a vypjaté pocity, jež se snaží zpracovat. I přes osobní nesympatie se musí spojit, aby se pokusili dostat se zpátky domů. Jakmile vyjdou najevo tajemství příčiny letecké havárie, která je nechala uvíznout na pustém ostrově, tak bude testována vůle každé z přeživších, která vyústí v rozpad skupiny a nová spojenectví.

Zdroj: Collider

Foto: Amazon Prime

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu