Shameless 11: Finální řada příběhů rodiny chudých grázlíků je tady

Shameless 11: Finální řada příběhů rodiny chudých grázlíků je tady | Fandíme seriálům
Showtime
Zobrazit dalších 25 obrázků
Poslední sezóna Shameless se bude zabývat tématy globální pandemie a gentrifikací. Pusťte si trailer.

Finální jedenáctá řada dramedy Shameless měla dorazit na televizní obrazovky již v létě, ale stejně jako u mnoha dalších seriálů i do této produkce zasáhla koronavirová pandemie a fanoušci si tak musí počkat až do druhého prosincového týdne. Seriál se vysílá od roku 2011 na stanici Showtime. Příběh sleduje osudy dysfunkční rodinky Gallagherových, kteří se přes chudobu a všechny nešťastné okolnosti snaží probojovat nepříznivým životem. Dramedy byla po většinu let svého vysílání nejsledovanějším pořadem na stanici Showtime.

Young Rock: Seriál o Rockově mládí už se točí, Johnson nás nechal nahlédnout do zákulisí
 

Poslední sezóna neťukne téma globální pandemie a ukáže reakce postav a jejich rozhodování, zda nosit či nenosit roušky. Jak by se dalo předpokládat, Frank Gallagher (William H. Macy) bude neochvějně proti nošení roušek, zatímco odpovědný, nejmladší syn Liam (Christian Isaiah) zřejmě bude pro.

Finální série by měla spojit všechny neukončené dějové linie z přechozí série a zahrne témata, která rezonovala a rezonují ve společnosti v letošním roce. Vyjma koronavirové pandemie se trailer věnuje i tématu gentrifikace (označení pro lokální sociálně-kulturní změny, které jsou důsledkem toho, když bohatší lidé nakupují nemovitosti v dosud méně prosperujících společenstvích) a legalizaci marihuany v Chicagu.

Stále není jasné, zda se ve finální řadě objeví herečka Emmy Rossum coby Fiona Gallagher. Rossum hrála v seriálu od samotného začátku až do deváté série a držela celou rodinku Gallagherů pohromadě. Tvůrce seriálu John Wells (Animal Kingdom) se v únoru nechal slyšet, že by návrat Rossum ve finální sérii uvítal, ale zatím se zdá, že na diváky čeká maximálně cameo oblíbené postavy. Premiéra se uskuteční už v noci na zítřek. V Česku v tuhle chvíli seriál žádná streamovací služba oficiálně nenabízí.

Zdroj: Screenrant

Foto: Showtime

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu