Dexter si vyhlédl populárního herce jako potenciálního protivníka pro nové epizody

Dexter si vyhlédl populárního herce jako potenciálního protivníka pro nové epizody | Fandíme seriálům
Showtime
Zobrazit dalších 15 obrázků
Obnovený seriál Dexter obsazuje zajímavé nové postavy. Alespoň do jedné z rolí chtějí tvůrci známou hollywoodskou tvář.

Pozor, článek obsahuje spoilery z finále osmé série Dextera

Fanoušci Dextera se v příštím roce dočkají dodatečné deváté sezóny, jež by měla napravit pachuť po nedopečeném finále osmé řady. Seriál Dexter následoval Dextera Morgana (Michael C. Hall), sériového vraha, který pracoval jako forenzní analytik pro policejní oddělení v Miami. Během osmi sérií vzal život mnoha vrahů a všemožných zločinců. Po brilantních první čtyřech sériích Dexterovi začal pomalu docházet dech, což vyústilo v kontroverzní finále, které rozuzlením pro Dextera, jeho sestru Debru (Jennifer Carpenter) a seržanta Angela Batista (David Zayas), uspokojilo jen málokoho.

Dexter ohlašuje návrat na televizní obrazovky
 

Seriálový hit, který etabloval stanici Showtime do povědomí diváků, se dočká limitované desetidílné deváté série. V přechozích článku jsme vás informovali, že vyjma představitele Dextera Michaela C. Halla se vrací i původní showrunner seriálu Clyde Phillips, který měl pod dohledem Dextera po dobu prvních čtyř sérií. S Dexterem se diváci rozloučili poté, co zfalšoval svou smrt během hurikánu a schoval se někde na severu Států a převzal identitu fousatého dřevorubce. Nadcházející řada se odehrává deset let po finále osmé série.

Server The Illuminerdi přišel s exkluzivní informací, že aktuálně probíhá casting na postavu padesátiletého muže jménem Kurt. Řidič kamionu Kurt se narodil v nejmenovaném městě na severovýchodě USA a zdá se, že právě tam se bude odehrávat příběh deváté série. Po mnoha letech v nákladní dopravě se stal provozovatelem vlastní stanice nákladních vozidel a prosadil se jako milovaný vůdce komunity. Tento sympaťák s vůdčí náturou je opravdový muž lidu. Jeho syn Matthew v průběhu let stál za mnoha průšvihy, které Kurt zametl pod koberec díky bohatství, které nashromáždil během celého svého života.

Showtime
Dexter

Kurt by měl mít v sérii důležitou roli, ale zatím není jasné, jaký vtah bude mít k Dexterovi. Oficiální jednání pro tuhle roli zatím zřejmě ještě nezačala, avšak dle informací Illuminerdi má stanice Showtime zájem o Johna Cusacka. Pro 54letého Cusacka by se mohlo jednat o solidní comeback, jelikož se v posledních letech až na výjimky objevuje v lepším případě v průměrných celovečerních snímcích. Navíc do seriálových vod zabrouzdal letos v americké verzi Utopie. Nejdříve si Showtime vyhlédla do role Tima Robbinse (Tajemná řeka), ale ten nabídku odmítl.

Produkce by měla začít během začátku příštího roku a premiéra by se měla uskutečnit na podzim. O dalších informacích vás budeme průběžně zpravovat.

Zdroj: The Illuminerdi

Foto: Showtime

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu