Zaklínač: V seriálu si zahraje herec z videohry

Zaklínač: V seriálu si zahraje herec z videohry | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 10 obrázků
Na fandy videoherní podoby Witchera čeká ve druhé řadě seriálu malé překvápko.

První z knih ze světa Zaklínače vydal polský autor Andrzej Sapkowski již v roce 1993, až do nedávna se však série rozhodně netěšila takové popularitě jako dnes. Skutečně celosvětovou slávu přinesla značce až videoherní série od polského studia CD Projekt Red. Především na ústřední trilogii dodnes obrovská část fanoušků nenechá dopustit. Mnoha lidem se tedy příliš nelíbilo, když se loňská seriálová adaptace od videoher v mnoha věcech lišila (přestože seriál adaptuje původní knihy), načež projekt zasypali mnoha negativními reakcemi. 

Zaklínač obsadil jednu z nejoblíbenějších knižních postav
 

Aktuálně připravovaná druhá sezóna by si je však dost možná mohla znovu získat. V jedné z vedlejších rolí se totiž objeví jeden z videoherních dabérů. Podle nově uniklých castingových informací se v nové sezóně ukáže Alastair Parker, tedy herec, který si v malých rolích zahrál například v kultovním Pánovi času nebo v nové fantasy Carnival Row. Ve třetím díle zaklínačských videoher s podtitulem Divoký hon se pak zhostil hlasu Tesáka, jednoho z vládců kriminálního podsvětí města Novigradu. Jeho role v seriálovém Zaklínači je dosud nejasná, spekuluje se však, že by si mohl zahrát Sigismunda Dijkstru - šéfa špionské sítě severního království Redanie.

Stejně jako v uplynulých týdnech se i tentokrát na povrch dostaly úniky z natáčení. Režisér Stephen Surjik, který se ujal natáčení prvních dvou epizod nové řady, na svém Instagramu sdílel snímek z natáčení v lese. Podle dostupných informací se režisér vrátil na plac, aby přetočil hromadnou bojovou scénu na zaklínačském hradišti Kaer Morhen, kterou původně natáčel v září. Blíže jsme ji popisovali už ve starším článku.

Foto: Netflix

Zdroj: Redanian Intelligence I, II

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu