Zaklínač: Vtipné video obléká oblíbenou fantasy do vánočního kabátu

Zaklínač: Vtipné video obléká oblíbenou fantasy do vánočního kabátu | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 8 obrázků
Také se objevily nové snímky z natáčení druhé řady, jež nejspíše prozrazují, která z původních povídek se na obrazovkách ukáže.

Všichni fanoušci seriálového Zaklínače vyhlížejí především aktuálně připravovanou druhou sérii, ta je však v tuto chvíli stále v nedohlednu. Na vině je koronavirová nákaza, která masivní produkci zatím zastavila hned dvakrát - poprvé v březnu a podruhé na začátku listopadu, když byla část štábu pozitivně testována na COVID-19. Letošní prosincová premiéra, ve kterou ještě před pandemií mnoho lidí doufalo, tedy již nějakou dobu nepřipadá v úvahu. Netflix si pro nás však připravil alespoň malinký vánoční dárek.

Zaklínač vzpomíná na svá dosavadní monstra a kratičce nahlíží do 2. řady
 

Na svém YouTube kanále streamovací platforma sdílela krátké video, které ukazuje, jak by to vypadalo, kdyby fantasy svět Zaklínače podlehl vánoční horečce. Na celém Kontinentě sněží, vojáci nosí Santovy čepice, budovy jsou ověšeny vánočními světly, nájemný zabiják pro Yennefer přináší dárky a brutální šermířské souboje díky veselé hudbě najednou působí spíše jako jakési zábavné taškařice. Přibližně minutové video je jednoduše velká zábava a určitě stojí za zhlédnutí.

Pokud čekáte na novinky ohledně druhé série, máme pro vás dobrou zprávu. Natáčení se po posledním přerušení opět obnovilo a rovnou se k nám dostaly fotografie z placu. Štáb se stále nachází ve Velké Británii, ze severní Anglie se však přesunul do hrabství Surrey ležícím u Londýna. Na place se spolu objevili Henry Cavill, představitel ústředního zaklínače Geralta, a Royce Pierreson, který ztvárňuje čaroděje Istredda. 

Obě postavy se spolu v knižní předloze objevily v povídce Střípek ledu, ve které spolu s čarodějkou Yennefer tvoří milostný trojúhelník. Vzhledem k tomu, že by druhá řada stále měla adaptovat i povídky obsažené v prvních dvou knihách Andrzeje Sapkowského, se využití této příběhové linky jeví jako velice pravděpodobné. Nic však není zcela jisté.

 Zdroj: Redanian Intelligence

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu