Zaklínač: Fotky představují novou podobu ústředních postav pro 2. řadu

Zaklínač: Fotky představují novou podobu ústředních postav pro 2. řadu | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 13 obrázků
Kromě toho Netflix možná přinese další seriálový spin-off, který by se tentokrát měl zaměřit na čarodějky.

Seriálový Zaklínač se po několikaměsíční koronavirové pauze znovu vrátil k produkci a díky tomu v posledních týdnech o očekávané druhé řadě dostáváme hned celou řadu zajímavých zpráv. Například jsme se dozvěděli o přeobsazení jedné z nových postav nebo o masivní skupinové bojové scéně.

Nově se nám dostalo oficiálních novinek, které nám vůbec poprvé dávají možnost pohledět na novou zbroj ústředního hrdiny Geralta (Henry Cavill). Oproti kožené kazajce používané v první řadě se jedná o poměrně radikální změnu, kdy výstroj nově nabrala spíše podoby brnění. Nový kostým je skutečně velice inovativní a s klasickou představou o zaklínačské zbroji se příliš neshoduje (v tomto ohledu byla blíže právě předešlá verze). Zdá se tedy, že i tentokrát bude kostýmová stránka seriálu vzbuzovat mezi fanoušky kontroverze a to i přestože právě z těchto důvodů došlo mezi řadami k výměně kostyméra.

Dočkali jsme se i nového pohledu na Yennefer (Anya Chalotra), kterou jsme naposledy viděli v krvavé bitvě o Sodden. Na jedné z fotografií můžeme vidět, že byly čarodějce s největší pravděpodobností nasazena dwimeritová pouta, která zabraňují v používání magie.

Další fotografie pak ukazují, že se lehce pozměněného kostýmu dočkala i Ciri (Freya Allan). Můžeme na nich vidět vůbec první pohled na její cvičení na zaklínačském hradišti Kaer Morhen.

Nová série pak navíc přišla i s první oficiální synopsí, která návrat na sídlo zaklínačů ze Školy vlka, potvrzuje:

„Přesvědčený o ztrátě Yennefeřina života v bitvě o Sodden, Geralt z Rivie princeznu Cirillu odvede na nejbezpečnější místo, co zná - do jeho dětského domova, Kaer Morhen. Zatímco králové, elfové, lidé a démoni Kontinentu usilují o nadvládu za jeho zdmi, dívku musí chránit před něčím mnohem nebezpečnějším - silou, která se skrývá uvnitř ní."

Witcher: Blood Origin: Prequel k Zaklínačovi by do hlavní role rád obsadil Aquamana
 

Druhá řada Zaklínače každopádně rozhodně není jediným projektem, který by značka v budoucnu měla přinést. Nedávno bylo odhaleno, že se téměř jistě počítá i se třetí sezonou, nějakou dobu se ví o animovaném filmu a kromě toho se připravuje i prequelová série Blood Origin mapující počátek zaklínačů jako takových. 

Nobě se pak objevila také neoficiální zpráva, podle které by se nemuselo jednat o jediný chystaný spin-off. V současné době totiž údajně Netflix zvažuje další seriál, který by se podle všeho měl zaměřit na magii, čaroděje a především čarodějky zaklínačského světa. Bližší informace bohužel nejsou známy.

Dole v galerii najdete šest nových fotek a následně sadu starších, abyste mohli porovnat nové a staré kostýmy. Co na nový Geraltův kostým říkáte? Podělte se o své dojmy v komentářích.

Zdroje: Redanian Intelligence I, II; ScreenRant

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu