Ark: Vin Diesel se zapojil do příprav další videohry a navazujícího seriálu

Ark: Vin Diesel se zapojil do příprav další videohry a navazujícího seriálu | Fandíme seriálům
Studio Wildcard
Zobrazit dalších 16 obrázků
Videohra ARK: Survival Evolved se dočká animované série, ve které uslyšíme hlas Vina Diesela, Russela Crowea nebo Gerarda Butlera.

Možná jste nevěděli, že hvězda akčních filmů Vin Diesel je velkým nadšencem do videoher. Nyní po tisíci hodinách hraní ARK: Survival Evolved se rozhodl zapojit z pozice výkonného producenta, jak do samotného pokračování Ark, tak i do právě oznámené animované série. V obou případech Diesel nadabuje postavu nového hrdiny Santiaga. Diesel se k novému projektu vyjádřil se srdečným nadšením takto: „Hraní ARK mě strašně baví a jsem opravdu nadšený, že se mohu připojit k týmu Studio Wildcard a rozvíjet příběh jak ve hře, tak v nové animované sérii.

Rychle a zběsile: Závodníci v utajení se tentokrát podívají na Saharu
 

Výkonný ředitel vývojářské společnosti Studio Wildcard Doug Kennedy si nepřekvapivě zapojení herce do vývoje velmi pochvaluje: „Vin Diesel, nesmírně talentovaný herec a producent, je také skvělým hráčem, který odehrál 1000 hodin hry Ark: Survival Evolved. Hře důkladně rozumí a poskytuje přímou zpětnou vazbu procesu vývoje. S včerejším odhalením pokračování Ark a animované televizní série se snažíme rozšířit franšízu Ark ještě dále, nyní i do budoucnosti.

Studio Wildcard
Ark: The Animated Series

Informace o angažování Diesela a první trailer k animované sérii byly zveřejněny na letošním předávání cen The Game Awards. Animovaný seriál se jednoduše jmenuje Ark: The Animated Series a režie se ujal Jay Oliva, který má bohaté zkušenost s animovanými filmy od DC komiksu, mimo jiné natočil vynikající dvojdílnou adaptaci Batman: Návrat Temného rytíře. Vin Diesel není jediným hvězdným jménem, jehož hlas v seriálu uslyšíme. Role dabérů se dále ujali Gerard Butler, Russell Crowe, Karl Urban, Elliot Page, David Tennant (Good Omens), Michelle Yeoh (Boss Level) či Jeffrey Wright (Westworld).

Ark: The Animated Series bude mít čtrnáct půlhodinových epizod. Seriál bude kronikou původního příběhu o tajemné zemi osídlené dinosaury, dalšími vyhynulými tvory a lidmi z celé naší historie, kteří byli vzkříšeni. Když se australská paleontoložka z 21. století Helena Walker po nehodě probudí na Ark, musí se naučit přežít v krutém světě a najít spojence nebo opětovně zemřít v rukou bezohledných válečníků. To vše, při pokusu o odhalení skutečné podstaty tohoto podivného světa.

První díl Ark byl vydán v roce 2017. Jedná se o akční survival, jenž se odehrává na ostrově plném dinosaurů a dalších prehistorických zvířat. Hráči mají možnost zkrotit a jezdit na dinosaurech, vytvářet kmeny a stavět základny. Na Game Awards byly vyjma animované série odhaleny i záběry z Ark II s Dieselem. Upoutávku na seriál i první záběry z Ark II si můžete přehrát níže.

Zdroj: Game Awards

Foto: Studio Wildcard

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu