Rovnodennost: Netflix láká na temnou sci-fi dalším trailerem

Rovnodennost: Netflix láká na temnou sci-fi dalším trailerem | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 12 obrázků
Záhadné hrátky s alternativními realitami opět nahání mráz po zádech.

Na konci listopadu se Netflix pochlubil dalším velice ambiciózním projektem ze své mezinárodní produkce. Dánská Rovnodennost (Equinox) tehdy ukázala velice působivý trailer, který člověku při sledování během pouhé minuty a půl dokázal několikrát spolehlivě nahnat husí kůži. Tvůrčí tým v čele s showrunnerkou Teou Lindeburg očividně našel velkou inspiraci v německém Dark, namísto cestování časem se však rozhodl využít koncept alternativních realit a celou látku opět prezentovat jako mrazivý thriller.

Servant: Trailer pro 2. řadu hororového hitu M. Night Shyamalana
 

Hlavní hrdinkou šestidílné minisérie je rozhlasová moderátorka Astrid (Danica Ćurčić), které do relace zavolá neznámý muž. Ten tvrdí, že byl mezi skupinou pohřešovaných studentů, kteří před 20 lety záhadně zmizeli spolu s celým autobusem. Mezi zmizelými byla i Astridina sestra, přičemž byla hrdinka kvůli celé události dlouhá léta silně traumatizována a trpěla děsivými vizemi. Nakonec se jí podařilo nalézt normální život, který však přeruší onen tajemný telefonát, který Astrid donutí konečně nalézt pravdu a zabránit tomu, aby se podobná událost stala znovu.

Streamovací služba vydala další trailer, který je tentokrát podstatně obsáhlejší a ukazuje mnohem více nových záběrů. Ani tentokrát mu však naštěstí nechybí krásně hutná atmosféra, kterou navíc doplňuje i výborně pohlcující a zneklidňující hudební podkres. Rovnodennost zkrátka a dobře vypadá parádně a už se moc těšíme, až si ji 30. 12. budeme moci v jednom dechu užít.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu