Sex ve městě: HBO Max zvažuje limitovanou sérii bez Samanthy

Sex ve městě: HBO Max zvažuje limitovanou sérii bez Samanthy | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit dalších 11 obrázků
Namísto třetího celovečeráku se fanoušci Sexu ve městě nejspíš dočkají limitované série, která se obejde bez představitelky Samanthy.

Server Page Six informoval o tom, že dle důvěrných informací od nezveřejněného zdroje plánuje HBO Max limitovanou sérii Sexu ve městě, v níž by se vrátilo kompletní obsazení až na Kim Cattrall. Představitelka Samanthy se již dříve nechala slyšet, že seriál považuje za uzavřený a že by do další série ani spekulovaného třetího filmu nešla.

Slunečná: Populární seriál vydal pro vánoční trh knihu
 

Ikonický seriál z dílny HBO se vysílal v letech 1998 až 2003 a měl celkem šest sérií. Následně na seriál navázaly dva celovečerní snímky. Od druhého filmu z roku 2010 se hojně spekulovalo o třetím snímku, který by seriál kompletně uzavřel. Dle zmiňovaného zdroje streamovací služba HBO Max momentálně finišuje dohodu o obnovení seriálu do podoby limitované série, ve které by se vrátily představitelky Carrie, Charlotte a Mirandy Sarah Jessica Parker, Kristin Davis a Cynthia Nixon.

Seriál je kritizován za to, že v něm všechny titulní hrdinky ztvárnily herečky bílé pleti. V říjnu 2017 Kim Cattrall v rozhovoru s novinářem Piersem Morganem uvedla, že je nakloněná tomu, aby byla její postava přeobsazena. Dle Cattrall roli Samanthy hrála až příliš dlouho, a i když si hraní velmi užívala, tak by ji nevadilo předat otěže mladší herečce, která by ztvárnila afroamerickou či hispánskou verzi Samanthy. Uvidíme, zda se HBO Max vydá tímto směrem a jestli vůbec dodatečná série vznikne. O dalších zprávách vás budeme průběžně informovat.

Zdroj: Page Six, TVLine

Foto: HBO

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Sex ve městě 2

27.05.2010 | USA
Komedie, Drama, Romantický
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu