Sex ve městě: Jak probíhal konkurz a koho protěžovali?

Sex ve městě: Jak probíhal konkurz a koho protěžovali? | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 8 obrázků
Tvůrce seriálu Sex ve městě promluvil o tom, jak to bylo s verbováním hlavních hvězd. Sarah Jessica Parker jako jediná nemusela na konkurz. A dál?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2
  3. Kapitola č.3
  4. Kapitola č.4

Darren Star, tvůrce seriálu Sex ve městě, ku příležitosti výročí 20 let od premiéry seriálu promluvil o tom, jak to bylo s obsazováním hlavních rolí. Sarah Jessica Parker byla volba číslo jedna, představitelka Samanthy o roli nestála. Co dál řekl?

Válka pokračuje: Kim Cattrall zaútočila na S. J. Parker
 

Sarah Jessica Parker

"Když jsme měli napsaný pilot, říkal jsem si, že Sarah Jessica Parker by byla na tu roli perfektní. Byl jsem její velký fanoušek. Měla smysl pro humor a vždy působila nesmírně chytře. Říkal jsem si navíc, že bude věrohodná i jako spisovatelka. Sešli jsme se na obědě v New Yorku a jsem si jistý, že si říkala: Kdo je ten chlap? Co je tohle za scénář? Byla to především filmová herečka, takže to byla velká změna chtít po ní, aby točila seriál. Scénář se jí libil, ale myslím si, že byl rozhodující fakt, že to vznikalo pod křídly stanice HBO. Nicméně na žádném formálním konkurzu nebyla. Jen jsme se sešli," vzpomíná Darren. Psal se prý březen 1997. Jednalo se o restauraci na Upper East Side vlastněnou Eli Zabar. Řekl jí, že když psal scénář, zněl mu v hlavě její hlas, který mluvil Carrie.

"Snažil jsem se být okouzlující a přesvědčit ji. Říkala, že se ten scénář líbí jejímu manželovi Matthewovi Broderickovi, tak jsem si říkal: Jo, to je dobrý. To bylo velké plus. V srdci jsem věděl, že ona je na tu roli ten správný člověk a v mé mysli byla jako jediná," dodal.

Zajímavostí je, že v době, kdy se Sarah Jessica Parker rozhodovala, zda roli přijmout, oslovil Darren Kristin Davis, představitelku Charlotty Yorkové, aby se zúčastnila konkuzu na Carrie.

Další kapitola »
Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu