Válka hereček ze Sexu ve městě: Šlo o víc než antipatie

Válka hereček ze Sexu ve městě: Šlo o víc než antipatie | Fandíme seriálům
Zobrazit dalších 12 obrázků
Hollywood žije od minulého týdne jediným - ostrým útokem Kim Cattrall na Sarah Jessicu Parker! Co za konfliktem stojí?

Abychom vás znovu uvedli do kontextu: Představitelka Samanthy ze Sexu ve městě Kim Cattrall čelí rodinné tragédii. Jejího mladšího bratra našli mrtvého. Vztek a smutek v jednom ji nejspíš dohnaly k uvolnění emocí, mezi které patří také vztek. Poté, co ji na Instagramu kondolovala Sarah Jessica Parker, seriálová Carrie Bradshaw, nepárala se s ní a uveřejnila velmi ostrý příspěvek. 

 "Máma se mě dnes zeptata: Kdy tě konečně ta Sarah Jessica Parker, ten pokrytec, nechá na pokoji? Tvé nepřetržité zasahování je jen bolestnou připomínkou toho, jak krutá jsi byla a jsi teď. Nejsi moje přítelkyně, takže ti píšu, abych ti to řekla naposledy. Přestaň využívat naši tragédii, abys obnovila svou image té milé dívky." K tomu přiložila obrázek s nápisem: "Nepotřebuji tvou lásku a podporu v tomto tragickém čase Sarah Jessico Parker."

Zahraniční média to označují za nepřiměřený zuřivý útok. Celou anabázi čtěte zde

Vždy se vědělo, že vztahy mezi hlavními aktérkami Sexu ve městě nejsou zrovna nejvřelejší, ale tohle opravdu nikdo nečekal. Britský Dailymail se teď podíval celé věci na zub a podle jeho zdrojů za nenávistí mezi herečkami stojí více než jen prosté antipatie. 

Atmosféra mezi Kim a Sarah Jessicou měla být od začátku napjatá. Představitelka Carrie byla včelí královna a táhla za sebou svého času i zbylé dvě herečky. Kim zůstala sama. Když vypnuly kamery, neprobíhal mezi nimi žádný kontakt. Ani slovo. Cynthia, Sarah Jessica a Kristin jedly od Kim odděleně. Bylo to jako dívčí válka na střední škole. Neexistovalo, že by si šly po natáčení třeba posedět nebo drbaly. 

Třecích ploch bylo mezi oběma ženami mnoho. Status hvězdy seriálu, peníze, nahota před kamerou. S. J. Parker na sobě mohla mít například při všech scénách vždy podprsenku. Kim Cattrall byla povinna vše svléknout kdykoliv, kdy jí to bylo nařízeno. 

Šlo také o vytrvalý boj, kdo je větší hvězda. Kim získávala u lidí od samého počátku na oblibě. Ona i její role měly nepopiratelné charisma, což mělo Parkerovou rozčilovat, proto ji podkopávala nohy. Dailymail naznačuje, že k tomu měla využívat i výkonného producenta Michaela Patricka Kinga, s kterým měla blízký přátelský vztah. Sarah Jessica získávala finanční odměny za propagaci, Kim nikoliv, navzdory svému odporu. 

"Jejich vztah byl vždycky sporný. Byly na place jako dva alfasamci, což bylo od prvního dne nepohodlné," vysvětluje zdroj britského deníku.

Tyto ženy už společně před kamerou nebo na snímcích nejspíš neuvidíme. Screeny hereččina instagramového útoku najdete v galerii.

Zdroje: Mailonline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Sex ve městě

30.05.2008 | USA
Komedie, Drama, Romantický
Info o filmu

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu