Tiger King: Šílenec z Netflixu doufá v milost od Trumpa

Tiger King: Šílenec z Netflixu doufá v milost od Trumpa | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit dalších 11 obrázků
Uvězněný Joe Exotic doufá v omilostnění od Donalda Trumpa v posledních dnech prezidentova úřadu. 

Joe Exotic, milovník velkých kočkovitých šelem, zbraní, mužů a country muziky, si v tuto chvíli odpykává dvaadvacetiletý trest ve vězení. Protagonista úspěšného dokumentu z Netflixu Tiger King: Murder, Mayham and Madness od tvůrců Erica Goodea a Rebeccy Chaiklin, byl obviněn a shledán vinným v celkem 17 případech týrání zvířat a vraždy na objednávku, kdy zaplatil 3000 amerických dolarů za zavraždění své sokyně, Carole Baskin. K samotné vraždě nakonec nedošlo, natáčení dokumentární série ovšem pomohlo k usvědčení Joea Exotica. Ten se s trestem odmítá smířit a od dosluhujícího prezidenta Spojených států Donalda Trumpa žádá milost.

Tiger King: Právníci Joa Exotica skutečně požádají Trumpa o milost
 

Exoticův právní tým vedený Ericem Lovem plánoval cestu do Washingtonu na 6. ledna, tedy na den, kdy měl Kongres oficiálně přijmout Joea Bidena jako vítěze prezidentských voleb před jeho inaugurací, která proběhne 20. ledna. Zda jednání s Donaldem Trumpem proběhlo zatím nevíme, situace v USA se obrátila vzhůru nohama poté, co zklamaní voliči poraženého Donalda Trumpa během demonstrace překonali barikády a vtrhli do budovy Kapitolu, která musela být okamžitě evakuována a jednání bylo přerušeno.

Joe Exotic během výkonu svého trestu nezahálí a prostřednictvím svého právního týmu chce dokázat svoji údajnou nevinnu. Když selhala mnohostránková petice volající po jeho omilostnění, rozhodl se Exotic kontaktovat samotnou hlavu státu. Údajně dokonce napsal i dopis celebritě Kim Kardashian, která už u Trumpa s žádostí o schovívavost dříve pochodila a která by Joea podle všeho mohla s Trumpem spojit. Není ovšem známo, jestli Kasdashian na dopis reagovala. Právní tým Erica Lova byl ale neúnavný a v posledních týdnech Trumpova mandátu se mělo vést jednání na vysokých místech. Ve světle nedávných událostí ovšem zatím nevíme, zda jednání vůbec proběhlo. O dalším vývoji vás budeme informovat.

S žádostí o milost napsal Joe Exotic Donaldu Trumpovi vlastnoručně psaný dopis. 

Zdroje: Deadline, Movieweb

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu