Young Rock: Seriál o dospívání Dwayna Johnsona odhaluje první upoutávku

Young Rock: Seriál o dospívání Dwayna Johnsona odhaluje první upoutávku | Fandíme seriálům
NBC
Zobrazit dalších 17 obrázků
Představujeme první trailer a datum premiéry k očekávané komediální sérii o dospívání a rané dospělosti Dwayna „The Rocka“ Johnsona.  

Akční hvězda Dwayne „The Rock“ Johnson brzy odhalí své dětství a dospívání v rodinné komedii Young Rock. Komediální seriál se připravuje od ledna loňského roku a bude sázet na neznámé herce, kteří ztvární Rocka ve třech stěžejních fázích jeho života. Desetiletého Rocka si zahraje Adrian Groulx (Mighty Express). Patnáctiletého teenagera ztvární Bradley Constant (Following Phil). A nakonec dvacetiletého Rocka, jenž hrál americký fotbal za univerzitu v Miami, si zahraje Uli Latukefu (Vetřelec: Covenant). Více o hereckém obsazení najdete v našem předchozím článku.

Young Rock: Seriál o Rockově mládí už se točí, Johnson nás nechal nahlédnout do zákulisí
 

Upřímně řečeno, seriálu jsem při ohlášení příliš nevěřil. Spojení neznámých herců a premisa komediálního seriálu vycházejícího z reálného Johnsonova života mi nepřišlo jako něco, na co bych se dopředu těšil. Jenomže stačila jedna upoutávka a já se po dlouhé době opět těším na nový komediální seriál. Na rozdíl od upoutávek na novinky typu Mr. Mayor či Call Me Kat má teaser na Young Rock od začátku skvělou atmosféru navozenou hláškou: „Každý akční hrdina má svůj origin. Hustý knírek v patnácti letech už hned tak někdo nemá .“ Minutová ukázka, kterou Rock zveřejnil na svém Instagramu, dává jasně najevo, že si ze sebe Johnson nemá problém dělat legraci. I jednotliví herci působí na tak malém prostoru přesvědčivě, především casting nejmladší desetileté verze se, zdá se, vydařil.

Young Rock má rozhodně potenciál stát se pro stanci NBC komediálním hitem, který bude těžit z Rockova hvězdného statusu a doufejme i z povedeného komediálního scénáře. Premiéra se uskuteční 16. 2. Samotný Rock bude v seriálu vystupovat jako vypravěč. V galerii níže si můžete prohlédnout oficiální plakát a screeny z upoutávky.

Zdroj: Instagram @therock

Foto: NBC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu