Allen v. Farrow: Kontroverzní momenty v životě legendární režiséra se ocitnou pod drobnohledem

Allen v. Farrow: Kontroverzní momenty v životě legendární režiséra se ocitnou pod drobnohledem | Fandíme seriálům
HBO
Zobrazit další 1 obrázek
Nečekejte jen přeříkání známých faktů, ale spíše obohacující materiál, jenž pětaosmdesátiletého režiséra zřejmě příliš nepotěší.

Woody Allen dlouhou dobu patřil k uznávaným hollywoodským tvůrcům, ale neustále se nad ním vznášel mrak kontroverze spojený s nařčením, že v minulosti opakovaně sexuálně obtěžoval svou adoptivní dceru Dylan. Zejména tohoto tématu se bude dotýkat dokumentární minisérie Allen v. Farrow, v níž autoři projektu Kirby Dick, Amy Ziering a Amy Herdy uvrhnou světlo na vyhrocený rozklad dvanáctiletého vztahu slavného režiséra a talentované herečky Mii Farrow. Řešit se bude i údajné sexuální obtěžování jejich dcery Dylan a, řekněme, komplikovaný vztah s adoptivní dcerou Soon-Yi Previn, kterou si Allen o něco později vzal.

Dokumentární série vznikala více než tři roky a obsahuje rozhovory s Miou, Dylan, lidmi blízkými rodině, desítkami svědků a dokonce i detektivy, kteří kauzu vyšetřovali. Nemělo by však v žádném případě jít o pouhou sumarizaci známých informací, protože tvůrci prý přijdou s řadou nových zjištění, jež náš přístup k Allenovi mají změnit. Mimo jiné půjde o pohled na to, jak to dříve vypadalo, když se někdo pokusil obvinit oblíbeného a mocného muže s nepřeberným množstvím konexí ze sexuálního zločinu. Vzhledem k tomu, že vyznění dokusérie bude pro Allena asi poněkud bolestivé, on sám se samozřejmě na projektu nepodílel. Zrovna tak v něm neuvidíme jeho syna Mosese a absentovat budou i komentáře z úst zmíněné Soon-Yi. Premiéra prvního dílu proběhne na HBO 21. února 2021.

Zdroj: HBO

Foto: HBO

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu