Kevin Can F**k Himself: Tak dlouho se manžel choval jako idiot, až jej chce žena zabít

Kevin Can F**k Himself: Tak dlouho se manžel choval jako idiot, až jej chce žena zabít | Fandíme seriálům
AMC
Zobrazit dalších 11 obrázků
Nový komediální seriál si dělá legraci z klasických sitcomů, kde "pánům domu" vše projde a manželky musí mít svatou trpělivost.

Po WandaVision se do televizního vysílání blíží další seriál, který pracuje s formátem klasického sitcomu. Kevin Can F**k Himself pojednává o ženě, jež už má dost toho, jak den za dnem hraje dokonalou manželku svému idiotskému muži. Jednoho dne si uvědomí, že netouží po ničem jiném, než to líné ponižující hovado prostě zabít.

Sitcomového formátu nový seriál využívá jako určitou čočku, skrze kterou se díváme na svět. Na svět, v němž je manžel hlavní hrdina, všechny jeho urážky jsou jen projevy roztomilého rošťáctví a milující žena mu to všechno s chutí odpustí, protože…prostě proto. Podobnou dynamiku jsme v průběhu let mohli v sitcomech sledovat mnohokrát. Muž je přerostlé dítě, jemuž je jeho sebestředné chování tolerováno kvůli přetrvávajícímu patriarchátu a pro naši kulturní fascinaci „sladkými ničemy“. Když pán domu něco podělá, tak to žena s tradičním „kluci jsou kluci“ na rtech ignoruje, popřípadě se situace spláchne velkým romantickým gestem a příslibem polepšení, jen aby se vše v nejbližší další epizodě mohlo vrátit do bodu nula.

V Kevin Can F**k Himself je postava Kevina (Eric Petersen) dovedena do extrému a sitcomové vyprávění slouží jako podtržení absurdnosti celé situace. V momentě kdy Allison konečně dojde, že její vzájemná dynamika s manželem není v pohodě, vidíme jako diváci také skutečnou realitu, která není točená sitcomovým stylem a je daleko pochmurnější.

Námět zní skvěle, první upoutávka v sobě má příslib neotřelé zábavy a hlavní role se zhostila Annie Murphy, jež vystřelila ke hvězdám díky chválenému seriálu Schitt's Creek. Ve vedlejších rolích vystupují Mary Hollis Inboden či Alex Bonifer. Autorkou seriálu je Valerie Armostrong, jež se podílela například na Masters of Sex. Seriál bude uvedený letos v létě, nejdříve americkou kabelovou stanicí AMC.

Foto a podklady: AMC

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu