American Horror Story: Podívejte se na první fotku desáté série s Kevinem ze Sám doma

American Horror Story: Podívejte se na první fotku desáté série s Kevinem ze Sám doma | Fandíme seriálům
FX, 20th Century Fox
Zobrazit dalších 8 obrázků
Tvůrce American Horror Story představil první promo fotografií s hvězdou série Sám doma.

Desátá sezóna hororové antologie American Horror Story je pořád v nedohlednu. Stále nevíme podtitul desáté řady, nástin příběhu ani předběžné datum uvedení. Tvůrce série Ryan Murphy nyní alespoň rozvířil povědomí kolem hororové značky tím, že zveřejnil první fotografii z nadcházející série. Na fotce si můžeme prohlédnout herce Macaulayho Culkina, který se proslavil jako dítě rolí Kevina McCallistera v sérii Sám doma.

Upoutávka nabízí první záběry z American Horror Stories nebo Y: The Last Man
 

Culkin se v posledních dvaceti letech objevoval ve filmech a seriálech jen sporadicky a často sehrál jen nějaké cameo, kde nezřídka hrál sám sebe či postavu, jež ho v dětství proslavila. Účast v AHS ho může přivést zpátky do povědomí diváků a zajistit mu další herecké příležitosti. Ovšem podobný předpoklad měl i herec Cuba Gooding Jr., jenž v roce 2016 upoutal pozornost výkonem v první sezóně American Crime Story a šesté sérii AHS., avšak pět let uplynulo a Goodinga jsme mohli vidět jen ve třech neúspěšných filmech.

Na plážové promo fotce stojí Culkin v kožichu s nejednoznačným výrazem po boku herečky Leslie Grossman, jež se v antologii AHS objevuje pravidelně od sedmé řady. Fotku zveřejnil producent Ryan Murphy na svém Instagramu s popiskem: „Něco zlého tudy prochází.“ Popisek může naznačovat, že dvojice ztvární záporné postavy, ale jak je u Murphyho zvykem, ve finále to může být úplně jinak.  

Vyjma dvou zmíněných herců byli pro desátou řadu potvrzeni Sarah Paulson, Billie Lourd, Evan Peters, Adina Porter, Lily Rabe, Angelica Ross, Finn Wittrock a Frances Conroy. Všichni zmínění si zahráli v několika předchozích řadách AHS. Jubilejní desátá řada nebude ani zdaleka poslední, FX potvrdila jedenáctou, dvanáctou i třináctou řadu. Do toho stanici pracuje i na spin-offové sérii American Horror Stories, v níž na rozdíl od AHS bude každý díl věnován jinému hororovému příběhu. O dalších zprávách vás budeme průběžně informovat.

Zdroj: TVLine

Foto: FX, 20th Century Fox

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu