Too Hot to Handle: Zákaz erotiky oznámil návrat na Netflix

Too Hot to Handle: Zákaz erotiky oznámil návrat na Netflix | Fandíme seriálům
Netflix
Zobrazit další 1 obrázek
Netflix pro diváky připravuje středy věnované reality show. Vrací se i The Circle.

Začátkem loňského roku slavily na Netflixu nebývalý úspěch reality show. The Circle, Láska je slepá a Too Hot to Handle se postupně prostřídaly na televizních obrazovkách. Ukázalo se, že diváci na podobné pořady stále slyší, zvlášť v novém podání Netflixu, kdy není třeba vypípávat sprostá slova, na nové díly se vždy nemuselo čekat týden a do „sociálního experimentu“ promlouvaly také moderní technologie. Úspěchu pořadů posléze určitě pomohl i nástup pandemie, kdy diváci byli zavření doma a hledali cokoliv, na co by se dalo koukat, nicméně to nemění nic na tom, že úspěch se prostě dostavil. Navíc podobné show bývají levnější než seriály, takže o dalších sériích nemohlo být sporu.

Doteď jsme ale nevěděli, kdy se jich vlastně dočkáme, zvlášť kvůli pandemii. Netflix konečně ale vydal oficiální oznámení, první upoutávku a podrobnosti. O další slepé lásce zatím nevíme nic, přednost dostávají druhé dvě show, což dává smysl, když uvážíme, že jejich soutěžící lze izolovat na jednom místě a nepřicházejí do styku s nikým z vnější (Láska je slepá posléze hráče vypouští do skutečného světa).

The Circle se vrací ve středu 14. dubna. Stejně jako loni každou středu bude uvedeno několik nových epizod naráz. To je pro řadu diváků asi příjemnější, než uvádění série po jedné epizodě, ale zároveň může fungovat šuškanda, kdy si mezi sebou fanoušci o soutěži povědí a těší se společně do dalších týdnů. Vypadá to, že by se mělo vysílat po dobu čtyř týdnů – třikrát čtyři epizody plus finále. Koncept The Circle vznikl v Británii (kde nedávno odvysílali celebrity verzi a začali vysílat svoji regulérní třetí sérii) a zajímavý je v tom, že jsou od sebe jednotliví soutěžící odříznutí a komunikují pouze skrz textový chat. Může tedy docházet k zajímavým nedorozuměním, ale také k zábavnému předstírání, kdy někteří soutěžící hrají „roli“ (někoho hezčího, méně bohatého, mladšího apod.). Strategie se tak krom postupu do dalších kol točí také kolem odhalování podvodníků. Druhá řada slibuje přinést zajímavé úpravy pravidel a nečekané zvraty.

Too Hot to Handle svou první sérii zveřejnilo celou naráz, tu druhou už také uvede během několika po sobě následujících týdnů. Pro uvádění opět byly zvoleny středy, tentokrát červnové. Přesné datum bude odhaleno později. V Too Hot to Handle byla loni desítka sexy lidí zavřena do tropického letoviska, kde si myslí, že budou popíjet a souložit, jak v podobných randících show bývá zvykem. Jenže chyba lávky, hlavní pravidlo Too Hot to Handle zní: Žádné dotýkání erotické povahy! Z toho plynula celá řada humorných situací, zvlášť proto, že se castingovému oddělení podařilo vybrat partu extrémně náruživých jedinců.

Většina z nich navíc s prominutím nebyli zrovna knihomolové, což série překvapivě obrátila ve velké plus, když nedílnou součástí vysílání byly extrémně jízlivé poznámky vypravěčky a celkové mydlení schodů partičce, co si o sobě myslela, že je ten největší dar lidstvu od vynálezu soulože. (V The Circle mimochodem sarkastický komentář figuruje také). Otázkou je, jak bude vypadat druhá řada, když soutěžící dopředu budou (nejspíš) vědět, že se nesmějí dotýkat a nebude to pro ně překvapení. První řadě bylo vyčítáno, že nuance pravidel nebyly divákům ani soutěžícím úplně jasně vyloženy, tak uvidíme, zda v tomto směru soutěž doznala nějakého pokroku.

Foto: Netflix

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu