Iron Fist: O čem měla pojednávat zrušená 3. řada

Iron Fist: O čem měla pojednávat zrušená 3. řada | Fandíme seriálům
Marvel
Herec Finn Jones vysvětluje, jak měla vypadat 3. série Marvel seriálu pro Netflix, kdyby nebyla zrušená.

Marvel seriály se na Netflixu v letech 2015-2019 těšily slušné popularitě. Asi nejlepšího přijetí se dočkali Daredevil a Punisher a zapálené zastánce měli Jessica Jones i Luke Cage. Iron Fist od začátku sklízel především kritiku, ale sledovanost měl zřejmě dostatečnou, protože stejně jako u dalších seriálů se postupně chystaly další a další série. Ode všech marvelovských Netflix sérií postupně vzniklo dohromady 13 řad a mělo se pokračovat dál. Jenže pak Marvel změnil strategii televizní tvorby, Disney změnil strategii distribuční tvorby a všechny Marvel seriály pro Netflix byly zrušené. Na jejich místě začaly vznikat nové Marvel seriály pro službu Disney+, daleko víc provázané s marvelovskými filmy.

Znamenalo to, že příběhy hrdinů z Netflixu nikdy nebyly dopovězené. Stejný osud potkal i Iron Fista, jenž na konci 2. řady zcela jasně ukázal, že chce pokračovat dál a nic z toho nebylo. Kam by se série následně směřovala, poodhalil v rozhovoru pro Collider Finn Jones, představitel hlavní role:

„Shorunner Raven [Metzner] a já jsme si byli jistí, že 3. řada vznikne. Měli jsme ji celou naplánovanou a hrozně jsem se na ni těšil. Měla být o tom, že se Danny konečně naplno stane Iron Fistem. Jeho schopnosti by dosáhly svého vrcholu a konečně by se dovedl zcela ovládat. Měl to být úžasný příběh Dannyho a Warda v cizí zemi, skoro buddy movie. A pak tu byl příběh Colleen, která v New Yorku zůstala osamocená, izolovaná. S nově nabitými schopnostmi se měla potýkat se svojí identitou a svými silami. Pak by se všichni opět shledali a nejspíš by vznikl neuvěřitelně silný pár, nebo alespoň superhrdinské partnerství.“

Zda by skutečně příběh stál za to, se už nikdy nedozvíme. Jednotlivé seriály uspokojivě uzavřeny nikdy nebudou. Stále však existuje jiskřička naděje, že alespoň některé postavy by se ještě mohly vrátit. Vypadá to, že se Marvel chystá otevřít dveře dokořán do paralelních dimenzí, díky čemuž se v nových filmech (jmenovitě ve Spider-Manovi: No Way Home) mají objevovat postavy z dříve uzavřených příběhů. Konkrétně se objevují zvěsti o tom, že by se ve Spider-Manovi mohl objevit netflixovský Daredevil v podání Charlieho Coxe. Žádné oficiální oznámení zatím nepadlo, ale naděje umírá poslední.

Foto: Marvel

Zdroj: Collider

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu