Pravdivé lži: Seriálová předělávka se odkládá

Pravdivé lži: Seriálová předělávka se odkládá | Fandíme seriálům
20the Century Fox
Arnold Schwarzenegger ještě nějakou dobu nahrazený nebude.

Vedle nejrůznějších kriminálek a reality show si americká stanice CBS libuje také v seriálovém recyklování starých značek. V současnosti tu vzniká nový MacGyver, Magnum, Equalizer, S.W.A.T. a pokračování Mlčení jehňátek nazvané Clarice. A jeden z největších zadavatelů celosvětové seriálové zábavy v brakování archivů neustane.

Aktuálně má společnost zálusk na Pravdivé lži (True Lies). Ty většina z vás bude znát jako akční velkofilm s Arnoldem Schwarzeneggerem a Jamie Lee Curtis v hlavních rolích. Schwarzenegger ve snímku ztvárnil zdánlivě obyčejného manžela a počítačového konzultanta, který je ve skutečnosti tajným agentem. Příběh se rozjel v momentě, kdy se znuděná manželka konečně dozvěděla o manželově skutečné práci a byla rekrutována pro jednu z jeho misí.

Novou seriálovou verzi připravuje režisér McG, známý díky Charlieho andílkům nebo Terminátorovi: Salvation. V minulosti už do seriálové podoby převáděl Smrtonosnou zbraň. Scénář pilotní epizody napsal Matt Nix, zkušený seriálový tvůrce, jenž pracoval třeba na 13. okrsku, Status: Nežádoucí nebo na X-Men: Nová generace.

Už někdy touto dobou se měla točit pilotní epizoda, její přípravy se však odkládají na léto. Nevíme proč, ale můžeme si domýšlet, že to přímo či nepřímo souvisí s pandemií. Fanoušci Arnolda Schwarzeneggera, kteří si nedovedou v roli Harryho Taskera představit nikoho jiného, si tak prozatím mohou oddechnout. Premiéra seriálové předělávky se zřejmě odkládá přinejmenším na příští rok a kdo ví, třeba mezitím stačí zmizet v propadlišti dějin…

Foto je ilustrační: Pravdivé lži z roku 1994 (20the Century Fox)

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu