Cizinka: Historický sci-fi hit bude pokračovat i po šesté řadě

Cizinka: Historický sci-fi hit bude pokračovat i po šesté řadě | Fandíme seriálům
Starz
Zobrazit dalších 10 obrázků
Fanoušci Cizinky nemusí mít obavy, právě natáčená šestá řada nebude poslední.

Seriálový hit stanice Starz se stejně jako mnoho dalších potýkal s produkčními problémy z důvodu koronavirové pandemie, a proto natáčení šesté série probíhá až nyní více než rok po premiéře páté sezóny. Historická sci-fi romantika Cizinka (Outlander) zažila poslední tři série značný pokles sledovanosti. Třetí řadu sledovalo průměrně 1,5 milionu diváků, avšak u páté řady to již bylo pouze 810 tisíc diváků. Pokles sledovanosti rozvířil debatu o tom, jak to se seriálem bude nadále. Pokud jste fanoušci Cizinky, tak se nemusíte obávat. Starz ještě před odvysíláním šesté řady potvrdila sedmou sérii.

Marie Terezie: V dubnu se začne natáčet finální díl historické minisérie
 

Když se podíváme na sledovanost ostatních seriálů z dílny Starz, tak obnovení Cizinky zas tak překvapivé není. Většina seriálů zažívá mezisezónní pokles sledovanosti a pouze kriminální drama The Power, které skončilo v roce 2019 šestou řadou, mělo o dvě stě tisíc diváků vyšší sledovanost než čtvrtá štace historické romantiky. Natáčení šesté řady začalo v únoru ve Skotsku. Pokud vše půjde podle plánu, tak by se diváci mohli nadcházející sezóny dočkat ke konci letošního roku.

Oznámená sedmá řada by měla mít dvanáct epizod a bude vycházet se sedmé knihy Paměť kostí (An Echo in the Bone) z knižní série autorky Diany Gabaldon, kterou se oblíbený seriál inspiruje. Knižní série Outlander má prozatím osm dílů, z nichž poslední byl vydán v roce 2014. V češtině osmý díl vyšel vloni pod názvem Vepsáno krví vlastního srdce. Pokud by se showrunner a výkonný producent Cizinky Matthew B. Robert rozhodl se seriálem pokračovat, tak má i po sedmé sérii z čeho čerpat. Níže se můžete podívat jak představitelka Brianny Randall Fraser, herečka Sophie Skelton, odpovídá na otázky fanoušků.

Seriál Outlander sleduje příběh Claire Randallové, vdané armádní sestry z roku 1945, jež se záhadně dostane zpět v čase do roku 1743. Zde je okamžitě uvržena do neznámého světa plného nebezpečí, zatímco její manžel Frank nemá ponětí, kam zmizela. V tomto novém světě je navíc okolnostmi donucena se provdat za Jamieho Frasera, mladého a romantického skotského bojovníka. Její srdce tak zůstane rozpolcené mezi dvěma naprosto odlišnými muži, kteří žijí ve dvou rozdílných dimenzích.

Zdroj: ComingSoon, TVSeriesFinale

Foto: Starz

Přidat na Seznam.cz
Galerie

Komentáře 3

filmsim | 02.04.2021 21:56
Děkujeme za připomínku a omlouváme se za chybu. Přiložená synopse byla od stanice AXN, nyní by mělo být vše v pořádku.
Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu