The Circle: Ve 2. řadě hraje soutěžící z Too Hot To Handle

The Circle: Ve 2. řadě hraje soutěžící z Too Hot To Handle | Fandíme seriálům
Netflix
Trailer představuje 2. sérii oblíbené reality show z Netflixu, kde se soutěžící vzájemně nevidí.

14. dubna se na obrazovky vrátí americká verze reality show The Circle. V nesmírně zábavném formátu soutěžící žijí v oddělených bytech a vzájemně se nevidí. Komunikují pouze skrz textový chat a tím pádem je o to méně zřejmé, kdo říká pravdu a kdo si vymýšlí. Část hráčů hned od prvopočátku vstupuje do hry s falešnou identitou – hraje roli. Díky tomu vznikají vtipné situace nebo napínavé detektivní hony na podvodníky. Nejvyšší hodnotou ve hře je sociální status. Nehraje se o žádné imunity, o udržení se nezápolí v disciplínách. O tom, zda vypadnete nebo ne, rozhodují (mimo příležitostné zvraty) výhradně vazby, které se v rámci omezených možností chatu podařilo soutěžícím navázat s ostatními.

Přípravy druhé řady zdržela pandemie, ale teď je konečně tady. Od 14. dubna budou každou středu uváděny čtyři nové epizody, kterých by mělo být celkem třináct. Byl zveřejněný první trailer. Ten tvrdí, že tentokrát bude kladený ještě větší důraz na strategii a odhaluje hned dva překvapivé soutěžící. Tím prvním je Chloe Veitch, známá z první řady randící show Too Hot To Handle. Uvidíme, jak si povede v soutěži, kde nemůže spoléhat čistě na svůj vzhled. A druhým zajímavým jménem do party je Lance Bass, člen kapely NSYNC. Nebo přinejmenším někdo, kdo se za něj pokusil vydávat. Pravdu prozatím neznáme.

Jestli se už 2. řady amerického The Circle nemůžete dočkat a zatím jste neviděli mezinárodní verze, určitě to zkuste. Na Netflixu jsou k vidění brazilská a francouzská mutace. Brazilská není špatná, francouzská je vyloženě skvělá, ne tak přepjatá, daleko více „hráčská“. A zdaleka nejlepší je původní britská verze (minimálně tedy 2. a aktuálně vysílaná 3. řada). Ta má více epizod. Hráče tedy daleko lépe poznáte a zážitek z celé série je hlubší. Po emocionální (ano, tahle reality show skutečně dovede nabídnout emoce), humoristické i strategické stránce. Jen je škoda, že britská verze není dostupná na Netflixu.

Podklady a foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu