Pán tygrů: Potrhlému chovateli tygrů se bude věnovat i nový dokument BBC

Pán tygrů: Potrhlému chovateli tygrů se bude věnovat i nový dokument BBC | Fandíme seriálům
Netflix
Chystaný dokument se znovu podívá na postavu chovatele tygrů Joe Exotica, kterou loni proslavila dokumentární série na Netflixu.

Jedním z loňských hitů streamovací služby Netflix byla dokumentární série Pán tygrů (Tiger King: Murder, Mayhem and Madness). Ta nastínila život a činnost několika amatérských chovatelů tygrů v Americe. Premiéru měla loni na jaře a přilákala nemalé množství diváků, kteří pak potrhlé, šílené a někdy až bizarní momenty dokumentu ve velkém diskutovali na sociálních sítích.

Není tak překvapivé, že po úspěchu série bylo oznámeno několik projektu, které na ni nějakým způsobem naváží, mezi nimi například dramatizace v podobě seriálové adaptace. Nyní pak k tomu byl navíc ještě nově oznámený dokumentární film, který se zaměří na postavu Joe Exotica (vlastním jménem Joseph Maldonado-Passage). Dokument dostal název Louis Theroux: The Cult of Joe Exotic a chystá ho stanice BBC. Ta o projektu informovala na svých stránkách.

The Cult of Joe Exotic připravuje dokumentarista Louis Theroux. Ten s Exoticem již v minulosti natáčel, a to v rámci svého deset let starého dokumentu America’s Most Dangerous Pets. Právě na ten chce připravovanou novinkou volně navázat. Theroux se v dokumentu vrátí zpět do americké Oklahomy, kde Exotic choval svá zvířata. V současnosti je ale tento chovatel ve vězení, kam byl odsouzený po obvinění z několikanásobného týrání zvířat a přípravy nájemné vraždy. Theroux se ve svém filmu zaměří na to, co se za deset let, kdy ve zvířecím parku nebyl, změnilo, a také se podívá na postavu samotného Joe Exotica, ze kterého se stal za tu dobu mediální fenomén. Datum premiéry zatím dokument stanovené nemá.

Zdroj: BBC, foto: Netflix

Přidat na Seznam.cz

Komentáře 0

Vstoupit do diskuze

Související články

Šéfredaktorkou webu je Petr Slavík, e-mail serialy@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail studio@koncal.com

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2016 – 2024 FandimeSerialum.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu